NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
NewFile Music Romania / @ Diverse (Romane/Carti utile/Posturi TV/Radio/Best Cartoons) / Colectie Carti [ Romane de dragoste ] Moderat de funkyrecords, roadrunner, yourlastsong
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 2 3 4 5
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Inaltimea sa, sotia mea-Victoria Alexander(seria Effington Family, vol.5)

Secretele ii vor aduce, in sfarsit, impreuna sau ii vor desparti pentru totdeauna?
Femeile nu l-au refuzat niciodata pe ravasitorul Lord Matthew Weston, iar el nu s-a obosit niciodata sa le spuna "nu". Dar de data asta intalneste o tanara intr-atat de ademenitoare incat, dupa cateva zile minunate petrecute la Paris, spune pe negandite "da" casatoriei. Spre surprinderea lui insa, dupa o ultima noapte de pasiune, se trezeste si constata ca frumoasa lui sotie a disparut. Si, in clipa cand afla ca incantatoarea faptura cu care se insurase nu este cine pretindea a fi, ci fiica de rege – care, cel mai probabil, a luat relatia cu el ca pe o simpla aventura –, Matthew isi jura sa si-o scoata cu totul din viata, din minte si din… inima.
Dar chiar si o printesa face greseli. Dupa mai bine de un an, Tatiana se intoarce, caci are nevoie de ajutor din partea singurului barbat care i-l poate oferi ‒ daca il convinge sa ii accepte propunerea.
Dar oare la asta se rezuma totul: la faptul ca are nevoie de sprijinul lui? Sau in spatele acestei cereri se ascunde un secret pe care ea nu vrea sa i-l dezvaluie? Matthew poate fi convins sa-i ofere ajutorul, dar inima nu i-o va mai oferi niciodata.
Si totusi, el pare hotarat sa o subjuge pe frumoasa cu ochi verzi si s-o transforme dintr-o printesa perfecta intr-o sotie plina de pasiune.
MegaUp

colectie carti romane dragoste inaltimea sa, sotia effington family, vor aduce, sfarsit, impreuna

10KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Strainul seducator-Christina Lauren(seria Beutiful bastard, vol.2)

Sara Dillon, o tanara din Chicago, geniu al finantelor, se muta la New York, unde il intalneste intr-un club de noapte pe fermecatorul playboy irlandez Max Stella, un maestru al investitiilor de risc, mereu in lumina reflectoarelor. Felul in care Max o ajuta sa scape de inhibitii transforma aventura lor de o noapte intr-o experienta deosebit de incitanta. La initiativa Sarei, fac intelegerea de a se vedea o singura data pe saptamana si, pentru parcursul lor erotic, aleg locuri inedite, unde gusta cele mai condimentate placeri carnale. Adevaratul pariu tine de cum isi vor gestiona emotiile, dar si de gasirea unui echilibru intre nevoia lor de exhibitionism erotic si teama de a-si expune viata privata.
MegaUp

colectie carti romane dragoste strainul beutiful bastard, vol.2)sara dillon, tanara din chicago,

22.6KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Barbati si alte catastrofe-Kerstin Gier:

La cei 26 de ani ai ei, Judith e destul de nemultumita: prietenul ei letargic, Holger, o neglijeaza, fiind mult prea interesat de emisiunile sportive si de alte femei. De studierea germanisticii si de munca de birou e satula, iar barbatii care ar putea-o consola sunt adevarate catastrofe, dar nici prietenelor ei nu le merge mai bine. Povestea necazurilor sentimentale ale celor patru prietene e amuzanta, spumoasa si plina de surprize pana la final.
MegaUP

colectie carti romane dragoste barbati alte gier:la cei ani ei, judith destul prietenul letargic,

20.3KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Ma regasesc in noi-Jasinda Wilder:



Moartea lui Kyle la numai saisprezece ani a fost un soc pentru toata lumea. Nell, fata care l-a iubit este inmarmurita de durere, chiar si cea mai buna prietena a ei, Becca, nu stie cum sa o ajute. Pentru ca, in acel moment, viata ei este traversata de un cutremur. Dar, ceva frumos se intampla, iar vinovatul este Jason Dorsey, cel de care Becca este indragostita chiar din clasa a patra, mai exact din momentul in care Jason i-a sarit in aparare lovindu-l pe Danny Morelli, care o luase peste picior pentru ca se balbaia. Pentru Jason, Becca aproape ca nici nu exista, o considera doar prietena lui Nell. O invitatie neasteptata ii aduce impreuna pe Becca si Jason, iar el descopera zi de zi cat de extraordinara poate fi ea, cascada de bucle negre, pielea maslinie, felul ei timid si linistit castigandu-i inima.
Dar fericirea si iubirea se pot naste atat de aproape de durere?
Jason nu avea de unde sa stie cate tragedii si cate izbanzi avea sa cunoasca si nici nu banuia ca in Becca ar putea afla iubirea vietii lui si, in iubire, fiecare dintre ei, regasirea de sine.
MEgaUP

colectie carti romane dragoste regasesc lui kyle numai ani fost soc pentru toata lumea. nell, fata

21.4KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Atractie periculoasa-Amanda Quick:


Deghizata in haine barbatesti, Leona Hewitt se strecoara intr-o noapte in muzeul particular de antichitati a lordului Delbridge, ca sa recupereze un artefact furat in urma cu multi ani de la familia sa. Insa, socata, gaseste in galeria intunecata un barbat aplecat asupra cadavrului unei femei.

Thaddeus Ware, un hipnotizator celebru, este obisnuit sa starneasca frica oricui, mai ales a femeilor – caci un barbat cu astfel de abilitati ar putea rapi virtutea unei lady, chiar fara ca aceasta sa-si dea seama! Dar Leona nu este o femeie obisnuita. Are ea insasi puteri psihice deosebite si nu arata nici o urma de teama. Mai mult, nu are de gand sa-i cedeze cristalul pe care amandoi au venit sa-l caute. Pasiunea care izbucneste intre ei ii ia prin surprindere, insa Leona nu-si uita scopul si reuseste sa dispara in cele din urma cu prada. Lui Thaddeus nu-i ramane decat sa o gaseasca, caci stie ca valorosul cristal are un imens potential de distrugere si ca Leona a intrat intr-un joc mortal. Iar fascinatia pe care aceasta a reusit sa i-o starneasca il va face sa o apere chiar cu pretul vietii pe femeia care, in sfarsit, a putut sa-i ofere dragostea pe care si-a dorit-o dintotdeauna.
MegaUP

colectie carti romane dragoste atractie haine leona hewitt strecoara intr-o noapte muzeul particular

28.4KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Julie Garwood-Seria Buchannan:

1.Sfaramatorul de inimi:
In timpul unei spovedanii, parintele Thomas Mardden este pus in fata unei situatii mai putin obisnuite, barbatul care ii se confeseaza este “Frangatorul de inimi”, un om cu probleme psihice ce obisnuieste sa omoare femeile cu care are relatii. Pe langa marturisirea pacatelor sale ,barbatul ii comunica parintelui numele urmatoarei victime, Lauren Madden,chiar sora sa.”Frangatorul de inimi” il pune pe preot sa aleaga intre respectul fata de straiele preotesti si iubirea pentru sora lui, de aceea Thomas il roaga pe prietenul sau ,Nicholas Buchannan ,sa ii fie alaturi acesteia pentru a-i oferi protectie. Vor reusi cei doi sa infrunte pericolul si sa o protejeze pe Lauren?
MegaUP

2.Crima din dragoste:
Cand fascinantul magistrat din Departamentul Justitiei, Theo Buchanan, se imbolnaveste, la o gara din New Orleans, doctorita Michelle Renard isi da toata silinta sa-i salveze viata. Curand, Theo se pomeneste angajat intr-o cursa de a o salva pe ea, cand Michelle este luata la ochi de o banda de criminali periculosi. Acestia isi spun Clubul Semanatorilor, un cvartet de escroci manati de rapacitate sa adune milioane intr-un cont secret din banca. Acum, s-au hotarat s-o reduca la tacere pe Michelle, care s-ar putea sa cunoasca secretul uciderii din mila a sotiei unuia dintre ei.
Ferindu-se de un ucigas profesionist de inalta clasa si de o banda de infractori abili, Michelle si Theo strabat cararea ingusta dintre supravietuire si pasiune.
MegaUp

3.Dorinte intunecate:
Avery Delaney este o femeie frumoasa si inteligenta care lucreaza pentru FBI, crescuta de matusa si bunica ei. John Paul Renard este un fost puscas marin, care a lucrat si pentru FBI, dar acum e pe cont propriu. De ceva vreme, el este pe urmele unui asasin periculos- Monk, care se pare ca ii va pune in pericol viata lui Avery. Cei doi sunt nevoiti sa infrunte periculosul asasin pentru a-si salva vietile.
MegaUP

4.Lista crimei:
La rugamintile prietenei sale, Regan Hamilton Madison accepta o misiune de capturare a unui criminal. O batrana este gasita moarta. Un psiholog este cercetat pentru furt, iar politia  este grabita sa inchida cazul. Detectivul Alec Buchanan se va alatura lui Regan in cercetari , iar cei doi nu vor fi legati doar de misiunea lor comuna, prinderea vinovatului...
Mega

5.Dragoste ascunsa:
Kate MacKenna  trebuia sa ia parte la un eveniment mondan , insa cortul unde trebuia sa aiba loc sare in aer. Intr-un prim moment  crede ca tinta este chiar pictorita evenimentului, insa descopera ca defapt ea era obiectivul. Nu demult aflase ca mama ei facuse un imprumut de trei sute de mii de dolari, pe care ea trebuia sa il achite acum.  Cu un criminal pe urmele sale si pe cale sa isi piarda firma, Kate e disperata, insa cand il va cunoaste pe Dylan Buchannan lucrurile vor lua o intorsatura diferita.
MegaUp


8.Flacarile iubirii:
I-au spus erou, desi nu-si facuse decît datoria. Si ca sicum asta n-ar fi fost de-ajuns, sa fie al naibii daca nu l-au pus chiar sa vorbeasca despre asta.Agentul special Samuel Wellington Kincaid fuovationat în picioare, cînd îsi termina prelegerea. Facu unmic semn din cap încercînd sa paraseasca podiumul si salade conferinte, dar a fost oprit de alt agent FBI, care insistaca, imediat ce uralele si aplauzele se vor fi potolit, Sam saraspunda la întrebari.Stiind ca trebuia sa coopereze, dadu din nou din cap siastepta ca auditoriul, format din cadeti si viitori agenti FBI,sa se linisteasca. Ca marea majoritate a oamenilor, lui Samnu-i placea sa tina conferinte, mai ales despre munca lui dinserviciul de culegere de informatii, dar acesta era unseminar de perfectionare, si din partea lui un act de bunavointa, asa ca superiorii i-au ordonat sa vorbeascadespre rolul pe care l-a avut în celebra captura a binecunoscutului Edward Chester, un dificil radicalist alb siunul dintre cei mai sireti criminali ai ultimilor ani.În ciuda opozitiei sale, Sam a fost programat saconduca cinci seminarii de acest fel, de-a lungul si de-alatul tarii. Deja îl tinuse pe primul, în Washington D.C., iar acum se afla la al doilea, în Chicago.Saptamîna cealalta urma sa zboare la Seattle, pentru altreilea si apoi mai departe, la Los Angeles. Popasul final va fi la baza navala de la San Diego, unde li se va adresacadetilor SEAL. În sinea lui, ofta la gîndul a înca treiaparitii în fata unei audiente iscoditoare, care nu voiaaltceva decît amanunte senzationale despre captura.


9.Barbatul ideal:
Doctorita Ellie Sullivan tocmai si-a terminat rezidentiatul la un mare spital. Viata ei este data peste cap atunci cand asista la impuscarea unui agent FBI de catre doi criminali lipsiti de scrupule. Ellie este singurul martor care ii poate identifica si devine pionul principal intr-o ancheta fierbinte... condusa de catre tulburatorul agent Max Daniels.In ciuda atractiei pe care o simte pentru el, seriosul Max nu este cu siguranta barbatul ideal pe care si l-a dorit dintotdeauna Ellie. Nu si-l imagineaza facand parte din viata ei, sau insotind-o acasa, la parinti, in Carolina de Sud, unde are loc nunta surorii ei.Max o informeaza ca au fost prinsi criminalii, iar ea este chemata sa depuna marturie. Mai fusesera prinsi de cateva ori pana atunci, dar niciodata condamnati, pentru ca martorii au disparut sau au fost ucisi.Max jura sa devina umbra lui Ellie pana la proces si curind dupa aceea scinteile iubirii dar si gloantele strabat aerul...
MegaUp

colectie carti romane dragoste julie inimi:in timpul unei parintele thomas mardden este pus fata

54.5KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Sabrina Jeffries- Seria Fetelor batrane Swanlea:

1.O dragoste periculoasa-Sabrina Jeffries:

Pentru a face dovada legitimitatii sale, Griff Knighton trebuie sa incheie un targ cu contele de Swanlea: sa o ia de nevasta pe una dintre fiicele acestuia, dupa care va primi in schimb documentul doveditor. Totusi, Griff gaseste metoda perfecta de a evita sa devina captiv intr-o casnicie nedorita: sa faca schimb de identitate cu omul lui de incredere in timpul vizitei lor la domeniul Swan Park si astfel sa fie liber sa caute actul dorit in deplina libertate! La urma urmei, nu are de gand sa se insoare cu vreo virgina banala doar ca sa isi revendice titlul de drept… insa Griff nu se asteapta s-o cunoasca pe indrazneata si voluptuoasa Rosalind, care poate impinge chiar si un sfant spre pacat – iar Griff este departe de a fi un sfant.
Nici Rosalind nu vrea sa fie partasa la planul ca ea sau surorile ei sa se marite cu mostenitorul bogat al tatalui sau – iar pe omul lui de incredere il considera chiar si mai insuportabil! Este evident ca arogantul barbat se poarta de parca este obisnuit sa i se faca mereu voia; cu toate astea, scanteile care se aprind de fiecare data cand sunt impreuna o fac sa isi doreasca pe zi ce trece tot mai mult. Este ceva periculos – si misterios – in legatura cu acest barbat… Va indrazni sa isi riste inima pentru un om ale carui secrete pot distruge o dragoste pe care si-o doreste pentru totdeauna.
MegaUp


2.O iubire celebra-Sabrina Jeffries:

O pereche neobisnuita nu poate trai decat o dragoste iesita din comun...

Helena Laverick a cazut prada disperarii! Singurul barbat care o poate ajuta s-o gaseasca pe sora ei mai mica este rebelul Daniel Brennan: barbatul care s-a jucat cu emotiile ei in urma cu un an si apoi s-a facut nevazut. Iar faptul ca este un fost contrabandist il face si mai nepotrivit in ochii ei pentru a-i fi insotitor. Si desi Ghidul de buna purtare pentru tinerele domnisoare al doamnei Nunley ii interzice total un astfel de comportament, Helena este silita sa porneasca dupa mezina alaturi de Daniel. Curand, Helena se simte coplesita de sentimentul de libertate, si un fior incantator o avertizeaza ca nu doar reputatia ei ar putea sa fie in pericol...
Daniel considera ridicole mare parte dintre regulile frumoasei si cuviincioasei Helena, dar in clipa in care ea insista sa se dea drept sotia lui de dragul aparentelor, el intrezareste imediat oportunitatile si deliciile unui dormitor comun. Pasiunea neasteptata din spatele aparentei pudice a Helenei ii aprinde dorinta, iar vulnerabilitatea ascunsa in spatele autocontrolului ei rece il face sa isi doreasca sa o ocroteasca. Dar Helena este o lady, iar el este fiul unui talhar la drumul mare. Cum ar putea sa-i ceara vreodata sa intre in lumea lui?
MegaUP


3.O rapire neasteptata:
Dupa doua sezoane londoneze plictisitoare si zeci de pretendenti, unul mai neatragator si mai nepotrivit ca altul, in gandurile lui Juliet Laverick inca exista doar singur barbat: Morgan Pryce, aventurierul indraznet si fermecator care, in urma cu doi ani, i-a rapit nu numai inima, dar si ratiunea, facand-o sa fuga cu el. Insa Juliet a fost amarnic dezamagita si ranita cand a aflat ca, de fapt, Morgan o rapise la comanda unui contrabandist fara scrupule. Hotararea ei de a-l aduce in fata justitiei este reinnoita in momentul cand zvonuri despre fuga ei nechibzuita (si tinuta in secret) incep sa circule in inalta societate – si numai Morgan poate fi vinovatul. Ajunsa la domeniul acestuia pentru a-i cere socoteala, Juliet are parte de o surpriza socanta: este intampinata de geamanul lui Morgan, Sebastian, care o anunta ca fratele lui a disparut de mult si nimeni nu mai stie nimic de soarta lui. Ceea ce Sebastian nu indrazneste sa recunoasca este faptul ca el a fost cel care a rapit-o, el este cel pe care il cauta Juliet si dupa saruturile lui tanjeste de atata vreme. Marturisirea adevarului ar aduce dezastru si pericol pentru amandoi. si cum o poate convinge pe Juliet sa renunte la planurile de razbunare si, mai ales, sa accepte ca iubirea mult visata se afla chiar in fata ochilor ei?
MegaUP

colectie carti romane dragoste sabrina jeffries- seria fetelor batrane dragoste face dovada sale,

50.5KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Seria Bridgerton-Julia Quinn:


1.Eu  si ducele:
Frumosul Duce o cere in casatorie pe sora celui mai bun prieten, pe Daphne Bridgerton. Dar numai ei doi stiu adevarul - ca au pus la punct un plan - sa se prefaca indragostiti si pe cale sa se casatoreasca, astfel incat Ducele sa scape de incapatinatele mame ale fetelor de maritat din inalta societate. Dar in timp ce Simon si Daphne valseaza bal dupa bal, le este din ce in ce mai greu sa-si aminteasca faptul ca totul este o inselatorie. Poate ca de vina este zambetul lui fermecator, sau felul in care ochii ii stralucesc atunci cind o priveste... si Daphne se trezeste ca s-a indragostit cu adevarat. Iar el descopera pentru prima oara in viata iubirea...
MegaUp

2.Viscontele care ma iubea:
De data aceasta, ziarele de scandal s-au inselat. Anthony Bridgerton nu numai ca s-a hotarit sa se casatoreasca, dar si-a ales si mireasa. Singurul obstacol ar fi sora mai mare a miresei lui, Kate Sheffield, cea mai bagacioasa fata din Londra. Ea il innebuneste cu urzelile ei de a impiedica nunta... si ii bantuie somnul noaptea cu vise erotice.Contrar parerii generale, Kate e sigura ca fustangiii care se caiesc nu sunt cei mai buni soti - iar Anthny Bridgerton este cel mai mare crai dintre toti. Kate este hotarata sa isi protejeze sora ... dar se indragosteste de el fara sa vrea ... iar cand buzele lui Anthony le ating pe ale ei, ea nu-i poate rezista...
MegaUp

3.Propunerea unui gentleman:
Sophie Beckett nu a visat niciodata ca s-ar putea furisa la balul mascat dat de lady Bridgerton - sau ca ar putea fi asteptata acolo de un print fermecator. Desi este fata de conte, ea a fost redusa la rolul de servitoare de mama ei vitrega. Dar acum, cand danseaza cu devastator de frumosul Benedict Bridgerton, se simte aidoma unei printese. Stie insa ca orice poveste cu zane se sfarseste la miezul noptii. Cine era acea femeie extraordinara? Din noaptea aceea magica, o viziune purtand o rochie argintie l-a facut pe Benedict sa fie orb la farmecele altor femei... cu exceptia unei tinere fete imbracata in haine de servitoare, pe care se simte obligat sa o salveze dintr-o situatie dezagreabila. A jurat sa o gaseasca pe femeia misterioasa de la bal si sa se casatoreasca imediat cu ea... dar se indragosteste cu pasiune de frumoasa servitoare...
MegaUp

4.Seducatorul domn Bridgerton:
Colin Bridgerton revine la Londra dintr-o lunga calatorie in strainatate si descopera ca nimic din viata lui nu mai e la fel ca inainte - in special Penelope Featherington. Fata pe care o cunostea de cand era mica a inceput dintr-odata sa-i bantuie visele.Dar, cand descopera ca Penelope are secrete, acest burlac secucator trebuie sa se hotarasca daca ea este o primejdie pentru el sau este iubirea pe care o cauta de-o viata...
MegaUp

5.In cautarea unui sot:
Sir Phillip Crane stia ca Eloise Bridgerton era fata batrana si a cerut-o in casatorie fara sa o fi vazut vreodata. Spera sa fie modesta si o buna stapana a locului, dar femeia frumoasa din pragul usii lui era orice, numai tacuta nu si cind se opri din vorbit suficient de mult ca sa-si inchida gura, singurul lucru pe care si l-a dorit el, a fost sa o sarute...Eloise Bridgerton nu se pute marita cu un barbat pe care nu-l vazuse in viata ei. Dar apoi incepu sa se gandeasca... si sa se intrebe... si iat-o in drum spre barbatul despre care spera ca ar putea fi perechea potrivita pentru ea. Doar ca el nu era asa cum se asteptase. Sotul ei nu putea fi atat de ursuz si nemanierat, complet altfel decat domnii eleganti din Londra, care aspirau la mana ei. Dar cand zimbea... si cand o sarita... restul lumii pur si simplu nu mai exista... Putea oare sa fie el barbatul perfect la care visase?
MegaUp

6.Pacatosul conte Kilmartin:
In fiecare viata apare un moment de rascruce. Un moment atat de extraordinar si de acut, incat stii ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel. Pentru Michael Stirling, cel mai faimos crai al Londrei, acesta a fost momentul cand a vazut-o pentru prima oara pe Francesca Bridgerton. Dupa ce si-a petrecut viata alergand dupa fuste sau lasandu-se curtat, fara ca inima sa-i fie atinsa de vreo femeie, a privit-o odata pe Francesca si s-a indragostit nebuneste de ea. I-a trebuit o stapanire de sine teribila, ca sa nu lase sa i se vada sentimentele - ea era sotia celui mai bun prieten. Dar asta se intampla atunci ... Acum Michael este conte, iar Francesca este libera si nu banuieste ce pasiune are el pentru ea ... pana intr-o noapte periculoasa, cand ea adoarme in bratele lui, iar dragostea se dovedeste mai puternica decat cel mai ascuns secret ...
MegaUp


7.Sarutul lui:
Gareth St. Claire are o mare problema. Tatal lui, care il uraste, este hotarit sa aduca la sapa de lemn domeniile familiei si sa-i cheltuiasca toata mostenirea. Singura avere a lui Gareth este un vechi jurnal de familie, care ar putea sa contina secretele trecutului ... sau cheia viitorului. Problema este ca jurnalul este scris in italiana, iar el nu intelege nici un cuvint.Toata lumea este de acord - nu mai exista nimeni asemenea lui Hyacinth Bridgerton. E inteligenta, sincera si deschisa ... Are in ea ceva fermecator, dar si ofensator, care lui nu-i mai da pace. Hyacinth se ofera sa-i traduca lui Gareth jurnalul si cind se cufunda amindoi in textul misterios, descopera ca raspunsurile cautate nu se gasesc in jurnal, ci in fiecare dintre ei ... si ca nimic nu e la fel de simplu - sau complicat, ca un singur sarut perfect.
MegaUp

8.Fii a mea, Lady Lucinda:
Gregory Bridgerton crede in dragostea adevarata. Este indragostit nebuneste de Hermione Watson. Prietena ei cea mai buna, Lady Lucinda, vrea sa-l ajute sa o cucereasca pe frumoasa Hermione. Din pacate, Hermione este indragostita de alt barbat si se casatoreste cu el. Gregory Bridgerton isi da seama ca s-a indragostit in realitate de prietena cea discreta, buna la suflet si ca de fapt Lucy este cea care, cu umorul ei ascutit si cu zambetul insorit ii face inima sa cante. Lucy este logodita si obligata de unchiul ei sa se casatoreasca fortat. Gregory Bridgerton este hotarat sa se lupte si sa isi riste chiar si viata, pentru dragostea lui adevarata.
MegaUP

colectie carti romane dragoste seria duce cere casatorie sora celui mai bun prieten, daphne dar

62.7KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
O iubire neconventionala-Amanda Quick:

În timp ce investighează o moarte suspectă, detectivul particular Ambrose Wells este condus de indicii la domeniul castelului Aldwick ‒ exact în mijlocul haosului. Castelul e în flăcări, și, în toată nebunia iscată, o femeie frumoasă și patru tinere încearcă să fugă călare. Se dovedeşte că domnișoara Concordia Glade, un spirit liber cu concepții moderne despre educația femeilor și un trecut plin de secrete și totodată profesoara celor patru fete, încearcă să scape de un lord al crimei care pare să își fi făcut planuri serioase de câștig de pe urma domnișoarelor. Acum, singura lor speranță devine Ambrose, un bărbat misterios și singuratic ‒ și cu o pasiune crescândă pentru neobișnuita profesoară.
Pericolele îi pândesc pretutindeni, atât pe străzile Angliei victoriene, cât și în saloanele lumii bune a Londrei, însă Concordia și Ambrose sunt hotărâți să facă tot posibilul pentru a le ține pe fete în siguranță. Şi în vreme ce își pun viața în pericol pentru a descurca ițele unei afaceri care lasă în urmă tot mai multe crime, ei se văd totodată nevoiți să înfrângă ceva mult mai periculos: pasiunea clocotitoare ce le amenință independența câștigată cu mari eforturi...
MegaUP

colectie carti romane dragoste iubire quick: timp moarte detectivul particular ambrose wells este

35.2KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Scenariu pentru dragoste-Ana Damian:

Plasata in epoca interbelica, superba poveste de dragoste dintre Andrei, un tanar cu o istorie familiala complicata, si Smaranda, printesa Basarabi, aduce in sufletul cititorilor parfumul romantic al vremurilor de altadata. Adoptat neoficial de un avocat celebru, Andrei are o copilarie fericita si o adolescenta plina de promisiuni, iar studiile de medicina facute la Londra ii dau siguranta unui viitor stralucit. Insa moartea subita a celui care i-a fost un adevarat tata si rapacitatea rudelor il arunca intr-o saracie crunta. Nevoit sa revina la Bucuresti, Andrei nu se da batut - isi va continua studiile, insa pentru a se intretine este nevoit sa isi ia o slujba de noapte ca taximetrist. Intalnirea cu Smaranda reprezinta debutul unei povesti neobisnuite, caci printesa ii propune un targ iesit din comun - Andrei va juca rolul amantului pentru ca ea sa se poata elibera dintr-o casnicie care nu reprezinta decat o greseala a tineretii. Dragostea care se naste intre ei ii va lua cu totul prin surprindere, trezind o pasiune navalnica de care nici unul nu se credea in stare. Dar vor reusi oare sa isi urmeze glasul inimii si sa lupte impotriva familiei, a prejudecatilor si mai ales a unui sot care este dispus si sa ucida pentru ceea ce considera ca este dreptul lui pe viata?
MegaUp

colectie carti romane dragoste scenariu pentru epoca superba poveste dragoste dintre andrei, tanar

23.9KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Sarada iubirii-Amanda Quick:

Dupa un an plin de aventuri in care a vizitat ruinele antice din Italia si Grecia, Iphiginia Bright se intoarce in Anglia si descopera ca viata mai are multe surprize de oferit. Se pare ca matusa ei Zoe a cazut victima unui santaj sinistru si numai Iphigenia este in stare sa-l opreasca pe vinovat inainte sa faca si mai mult rau. Punand la cale un plan ingenios, Iphigenia se va transforma cu totul si va intra in societatea londoneza drept uluitoarea amanta a lui Marcus Valerius Cloud, conte de Masters. Se zvoneste ca santajistul este cel vinovat si de disparitia contelui si, pozand in amanta sa necunoscuta, Iphiginia este convinsa ca poate sa-l determine pe ticalos sa iasa la iveala. Peste noapte, tanara starneste nenumarate pasiuni, chiar si una total neasteptata - insusi contele de Masters, care reapare surprinzator ca sa-si cunoasca „amanta“. Iar acesta este exact cum se zvoneste... arogant, atractiv, seducator,si Iphiginia nu se poate decat sa fie entuziasmata cand contele este de acord cu sarada ei. Dar cum totul are un pret, si Marcus are propriul plan: sa o faca pe frumoasa inselatoare sa se indragosteasca de el si sa-i devina iubita nu numai cu numele.
MegaUp

colectie carti romane dragoste sarada quick:dupa plin aventuri care vizitat ruinele antice din

22.8KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Nora Roberts-Seria O' Dwyer

1.Magia destinului:
Iona Sheehan a crescut alaturi de niste parinti indiferenti, tanjind dupa dragoste si acceptare. Dar a invatat de la bunica din partea mamei unde sa le gaseasca pe amandoua: un tinut de o frumusete ametitoare, plin de legende vechi de secole. Irlanda – districtul Mayo, acolo unde sangele si magia stramosilor sai s-au transmis din generatie in generatie si unde destinul ei asteapta sa se implineasca.
Ajunsa in Irlanda, Iona isi descopera verii, pe Branna si Connor O'Dwyer, care ii vor deschide calea spre o lume uimitoare. Talentul ei innascut de a se intelege cu caii o ajuta sa capete o slujba la grajdurile din tinut, unde il intalneste pe proprietar, Boyle McGrath. Cowboy, pirat, calaret desavarsit, el reprezinta trei dintre fanteziile ei care prind viata. Iona descopera astfel un loc in care poate trai exact asa cum isi doreste si un barbat de care se indragosteste pana peste cap. Dar nimic nu este ceea ce pare. Un rau ancestral planeaza asupra familiei sale si trebuie invins cu orice pret. Familia si prietenii vor lupta unul impotriva celuilalt si cu totii impreuna pentru a tine in viata promisiunea vietii si a iubirii.
MegaUP

2.Magia umbrei:
Soimarul Connor O’Dwyer are in sange legendele si intelepciunea traditionala din Irlanda si numeste cu mandrie districtul Mayo caminul lui. Acolo traieste si sora lui, Branna, acolo verisoara sa Iona a intalnit iubirea adevarata – si tot acolo ii asteapta confruntarea finala cu raul absolut.
Meara Quinn este prietena de suflet a Brannei, iar drumurile ei si ale lui Connor se intalnesc in fiecare zi, in timpul excursiilor oferite turistilor care vin sa admire frumusetile tinutului. Ea are ochi de tiganca si un trup de zeita… pe care Connor le-a admirat intotdeauna, fara a merge mai departe cu gandul – pana in momentul in care apropierea mortii ii arunca pe-amandoi intr-un vartej de emotii de neoprit.
Meara stie ca multe femei si-au croit drum in patul lui Connor, dar nici una si in inima lui... pana acum. Se multumeste insa doar cu pasiunea fierbinte dintre ei, ingrozita ca ar putea pierde prietenia lor daca si-ar permite sa simta mai mult. Curand insa, trecutul se va insinua in viata lor, amenintand sa distruga tot ceea ce a construit iubirea…
MegaUp

colectie carti romane dragoste nora sheehan crescut alaturi niste parinti tanjind dupa dragoste

66.6KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Misterele noptii-Nora Roberts:

Declan Fitzgerald a fost intotdeauna rebelul familiei, dar nici macar el nu isi poate poate intelege impulsul de a cumpara un conac paraginit de langa New Orleans. Stie doar ca, din primul moment, Manet Hall l-a fermecat si, cand i se iveste posibilitatea, fostul avocat nu poate rata ocazia de a-si implini visul.
Hotarat sa redea conacului vechea splendoare, se apuca temeinic de munca, bizuindu-se pe propriile forte. Zilele petrecute in izolare totala isi pun insa amprenta asupra lui; incepe sa aiba viziuni din trecut si sa fie cuprins o tristete si o spaima insuportabile – senzatii de care este constient ca nu-i apartin. Potrivit legendelor locale, casa este bantuita, iar convingerea lui Declan in existenta unei prezente supranaturale devine tot mai profunda odata cu trecerea timpului.
Numai compania fermecatoarei Angelina Simone reuseste sa-l distraga de la serile singuratice si, curand, pasiunea dintre ei devine tot mai puternica. Insa frumoasa creola are, la randul ei, o legatura surprinzatoare cu Manet Hall, si, inainte ca tinerii sa poata spera la un viitor impreuna, trebuie sa desluseasca un secret intunecat, adanc ingropat vreme de un secol.
MegaUP

colectie carti romane dragoste misterele fitzgerald fost rebelul familiei, dar nici macar isi poate

23.3KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Rendez-vous la miezul noptii-Amanda Quick:

Augusta Ballinger este convinsa ca la mijloc este o greseala teribila. Temutul conte de Graystone, infumurat si periculos, nu si-ar putea dori in veci sa o ia de sotie, mai ales ca, dupa cum se zvoneste, aleasa lui trebuie sa fie un model de virtute. Si toata lumea stie ca Augusta, ultima reprezentanta a aventurosului neam Ballinger din Northumberland, este o femeie care nu da doi bani pe regulile bunei-cuviinte. Tocmai de aceea, frumoasa nesabuita se duce in miez de noapte la resedinta contelui pentru a-l convinge ca ar fi o sotie de cosmar. Spre surprinderea ei insa, patrunderea prin efractie nu face decat sa intareasca hotararea aristocratului, care constata nu-si doreste nimic mai mult decat sa-i sarute buzele apetisante si sa-i dea o lectie de buna purtare. Jocul dragostei este insa complicat de o amenintare ce pandeste din umbra: un fost spion de-al francezilor, supranumit Paianjenul, isi tese meticulos panza in jurul celor doi, punandu-le in primejdie iubirea, onoarea si, intr-un final, viata.
MegaUP

colectie carti romane dragoste miezul ballinger este convinsa mijloc este greseala teribila. temutul

28.4KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Seria In the garden-Nora Roberts:

1.Dalia albastra:
ncercând să scape de fantomele trecutului, tânăra văduvă Stella Rothchild se mută în ținutul în care s-a născut din sudul statului Tennessee, unde descoperă o nouă viață în Harper House și la pepiniera În Grădină. Stella nu este intimidată de istoria stranie a casei, și nici de stăpâna ei, legenda locală Roz Harper. În ciuda reputației de a fi o femeie dificilă, Roz îi oferă un loc confortabil în care să trăiască și o slujbă plină de provocări ca manager al pepinierei aflate în plină dezvoltare. Astfel, Stella leagă o prietenie emoționantă cu Roz și cu Hayley, ruda îndepărtată a acesteia, și descoperă că este puternic atrasă de chipeșul designer peisagist Logan Kitridge.
Dar cineva nu este deloc fericit de iubirea ce plutește în aer… Mireasa Harper. Cele trei femei caută în istoria familiei Harper, descoperind că durerea și furia au păstrat viu spiritul Miresei, mult după moartea ei. Iar acum, ea va face orice pentru a distruge pasiunea născută între Logan și Stella...
MegaUp

1.5Dalia albastra-Visul Stellei:
Încercând să scape de fantomele trecutului, tânăra văduvă Stella Rothchild se mută în ținutul în care s-a născut din sudul statului Tennessee, unde descoperă o nouă viață în Harper House și la pepiniera În Grădină. Stella nu este intimidată de istoria stranie a casei, și nici de stăpâna ei, legenda locală Roz Harper. În ciuda reputației de a fi o femeie dificilă, Roz îi oferă un loc confortabil în care să trăiască și o slujbă plină de provocări ca manager al pepinierei aflate în plină dezvoltare. Astfel, Stella leagă o prietenie emoționantă cu Roz și cu Hayley, ruda îndepărtată a acesteia, și descoperă că este puternic atrasă de chipeșul designer peisagist Logan Kitridge.
Dar cineva nu este deloc fericit de iubirea ce plutește în aer… Mireasa Harper. Cele trei femei caută în istoria familiei Harper, descoperind că durerea și furia au păstrat viu spiritul Miresei, mult după moartea ei. Iar acum, ea va face orice pentru a distruge pasiunea născută între Logan și Stella...
MegaUP

2.Trandafirul negru:
Văduvă cu trei fii mari, a supraviețuit unei a doua căsătorii dezastruoase, construind de la zero pepiniera În Grădină. De-a lungul anilor, aceasta s-a dovedit a fi nu numai o afacere profitabilă, ci și un simbol al speranței și al independenței pentru Roz și pentru cele două femei care-i sunt aproape. Tânăra Stella, care și-a găsit fericirea alături de atrăgătorul Logan, și proaspăta mămică Hayley sunt ca niște surori pentru ea, iar cele trei împreună reprezintă viitorul înfloritoarei afaceri.
Dar acum acest viitor se află în pericol, iar Roz știe că nu pot duce singure această luptă. Angajat să cerceteze istoria familiei lui Rosalind Harper, doctorul Mitchell Carnegie descoperă că este la fel de captivat de strania poveste, ca și de Roz însăși. Și, în timp ce încearcă împreună să dezlege misterul identității Miresei Harper, Roz își dă seama, uluită, că se îndrăgostește de fascinantul specialist în genealogie. Însă totul se transformă într-o cursă disperată pentru descoperirea adevărului înainte ca imprevizibila Mireasă să se dezlănțuie asupra celei care o poate ajuta să își găsească în sfârșit liniștea…
MegaUP

3.Crinul rosu:
Desi simt o atractie reciproca, Hayley si Harper, fiul lui Roz, continua sa fie rezervati din motive diferite. In timp ce el considera ca nu are parte decat de o „afectiune fraterna“, ea incearca sa-si infraneze pasiunea, stanjenita fiind de ideea unei legaturi cu baiatul patroanei sale. Numai ca episodica aparitie a unei foste amante a acestuia, ii provoaca lui Hayley un acces de gelozie, facand sa iasa la iveala faptul ca-l iubeste. Pana la urma, cei doi ajung sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste. Dar, din nefericire, in scena reapare Amelia, care se manifesta cu o violenta excesiva, incercand din rasputeri sa se opuna relatiei dintre ei. Drept raspuns, Hayley hotaraste sa-si asume orice risc, spre a rezolva definitiv misterul fantomei, ajutand-o astfel sa-si gaseasca linistea. Va reusi oare in aceasta misiune imposibila? O poveste fascinanta despre trei femei, trei prietene care se intalnesc la o rascruce a vietii si gasesc una in cealalta curajul de a-si asuma riscuri, luand totul de la inceput.
MEgaUP

colectie carti romane dragoste seria the să scape fantomele stella rothchild mută care s-a

62.1KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Seria Travis-Lisa Kleypas:

1.Numai in bratele tale:
El e singurul pe care nu poate sa-l aiba. Cand Hardy Cates, baiatul pe care il iubea nebuneste, pleaca din oras, Liberty Jones ramane sa-si creasca singura sora cea mica, dupa ce frumoasa ei mama moare intr-un accident de masina. Foarte saraca, dar hotarata sa reuseasca in lupta cu viata, Liberty studiaza, isi gaseste o slujba si este remarcata de un milionar, un tatic de zahar cum ar spune unii. Relatia lor devine mai profunda, iar Liberty incepe sa descopere secrete din trecutul familiei ei. Doi barbati, o femeie si o alegere care ar putea sa-i ruineze acesteia intreaga viata. O tanara adorabila, pentru care-ti doresti tot ce e mai bun si o poveste de dragoste pe care n-ai s-o uiti niciodata.
MegaUp

2.Diavolul cu ochi albastri:
El este Hardy Cates. Un milionar care si-a facut multi dusmani ca sa poata ajunge in fruntea unei companii petroliere de top din Houston. Prin vene ii curge sange fierbinte. Si se gandeste doar la razbunare.
Ea este Haven Travis. In ciuda averii familiei, ea refuza sa urmeze drumul ales de altii. Iar cand se marita cu un barbat pe care familia ei nu-l accepta, viata ei se inscrie pe o panta periculoasa.
Au trecut doi ani. Haven s-a intors acasa. De data aceasta este hotarata sa-si apere cu grija inima. Iar Hardy Cates, dusman declarat al familiei sale, este ultima persoana pe care si-ar dori-o in pragul casei ei...ca sa-i puna inima pe jar...
MegaUp

3.Dragoste si mandrie:
El se pricepe la cuvinte... Un playboy multimilionar, un adevărat cuceritor, Jack Travis are o reputaţie mare cît tot Texasul. Conduce prea repede, trăieşte prea din plin şi iubeşte mai multe femei decît poate să numere. Ea e foarte serioasă... În rubrica ei dintr-o revistă pentru femei , Ella Varner le dă mereu cititoarelor ei sfaturi foarte practice. Atunci cînd se trezeşte în braţe cu bebeluşul surorii ei nechibzuite, ea hotărăşte să-i ceară lui Jack Travis să facă un test de paternitate. Nu mai încape îndoială... Ella e cucerită pe loc de înfăţişarea şi farmecul lui Jack Travis, dar nu se lasă convinsă de cuvintele lui bine alese. Acest mare cuceritor trebuie, după părerea ei, să-şi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni, iar Ella îl obligă să se ţină de cuvînt. Dacă ar putea, totuşi, să ignore atracţia nerostită dintre ei...
MegaUP

colectie carti romane dragoste seria bratele tale:el singurul care poate sa-l aiba. cand hardy

62.2KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Indragostita de sotul potrivit-Victoria Alexander (vol.6 seria Effington Family)


Domnișoara Gwendolyn Townsend a fost martoră cum averea tatălui ei a ajuns în mâinile unui văr îndepărtat, lăsând-o astfel cu o educație aleasă, capabilă să facă o reverență perfectă... și fără nici un ban. Mai mult, surprizele continuă când află că, în urmă cu mulți ani, părintele ei i-a aranjat căsătoria cu Marcus Holcroft, contele de Pennington, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai înaltei societăți londoneze. Marcus îi provoacă sentimente amestecate, şi, deși ezită să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată, în final nu are de ales. însă, mai întâi, trebuie să-i fie îndeplinite niște condiții.
Lui Marcus nu-i vine să creadă că mireasa care i-a fost impusă insistă asupra unor reguli pentru a fi de acord cu nunta... și cu noaptea nunții! El este genul de bărbat care nu a fost niciodată nevoit să facă eforturi pentru a atrage o femeie în patul lui. încă și mai surprinzător este faptul că Gwendolyn, în mod clar, ascunde ceva, iar săruturile lor minunate, urmate de lecțiile lui de dragoste pasionale, nu sunt de ajuns pentru a o determina să-i dezvăluie orice secret ar avea.
In definitiv, a promis să fie un soț așa cum se cuvine – ce trebuie să mai facă pentru a avea parte de o soţie la fel?
MegaUP

colectie carti romane dragoste sotul alexander (vol.6 seria effington gwendolyn townsend fost cum

15.9KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Dragul meu necunoscut-Elizabeth Hoyt (vol.7, Seria Maiden Lane)

Un bărbat condamnat... o femeie disperată... din cenușă, speranța renaște ca o vâlvătaie...

Acuzat pe nedrept de crimă și devenit mut în urma unei bătăi aproape fatale, Apollo Greaves, viconte Kilbourne, reușește să evadeze de la Bedlam. Cu soldații Coroanei pe urmele sale, își găsește refugiu între ruinele renumitului parc Harte’s Folly, muncind ca simplu grădinar, fără să aibă nici un fel de aşteptări de la un viitor pe care îl consideră fără speranţă. Însă când o tânără plină de viață se mută în clădirea abandonată și dărăpănată a teatrului de acolo, atenția îi este cu totul acaparată.
Tânăra este Lily Stump, o celebră actriță a scenei londoneze, care trece printr-o perioadă dificilă fiind forțată să se mute între zidurile arse ale teatrului din Harte’s Folly împreună cu băiețelul ei și cu o servitoare de încredere. Curând Lily descoperă că ea și mica ei familie nu sunt singurii locatari de acolo – un bărbat masiv și tăcut consideră, de asemenea, ruinele drept casa lui. Întâlnirea dintre Lily și Apollo are un rezultat neașteptat – fiecare vrea să-l vadă pe celălalt cât mai curând plecat din acel sanctuar. Dar când Lily îl surprinde citindu-i piesele pe care ea le scrie în secret, își dă seama că Apollo este mai mult decât ceea ce pare.Deși pasiunea răvășitoare care se naște rapid între ei îi face să se apropie, tainele pe care Apollo știe că le are Lily par un obstacol greu de depășit. Iar când propriul trecut îl ajunge din urmă, Apollo este silit să facă o alegere: dragostea lui pentru Lily sau adevărul uluitor care îl va elibera.
MegaUP

colectie carti romane dragoste dragul meu hoyt (vol.7, seria maiden lane)un femeie din nedrept

36.5KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Seria Huxtable-Mary Balogh

1.Primul pas: Casatoria
Când Elliott Wallace, irezistibilul viconte de Lyngate, soseşte în Throckbridge, micul târg de provincie este cuprins de agitaţia provocată de mult aşteptatul bal de Sfântul Valentin. Doamnele din oraş sunt ocupate cu pregătirea pentru eveniment, dar şi cu bârfele legate de sosirea misterioasă a vicontelui. Elliott însă are treburi prea importante ca să le acorde atenţie – misiunea lui este să revendice titlul de conte de Merton, dar şi să încerce să-şi respecte promisiunea de a-şi găsi cât mai curând o soţie.Întâlnirea cu tânărul conte Stephen Huxtable şi cu cele trei surori ale sale – dezagreabila Margaret, vesela Katherine şi văduva Vanessa – îl atrage în complicaţiile şi secretele vieţii de familie. Este posibil ca această întâlnire să-l ajute să obţină şi titlul dorit, şi soţia promisă? Dacă Elliott consideră că a împuşcat doi iepuri dintr-un foc, care soră va fi ţinta lui… şi va cădea ea în capcană înainte să-i descopere adevăratul motiv? Sau sora respectivă are propriul scop, care nu are nimic de-a face cu dragostea? Însă soarta le dovedeşte amândurora că planurile pot fi uşor dejucate când pasiunea are un cuvânt de spus.
MegaUP

colectie carti romane dragoste seria pas: elliott wallace, viconte lyngate, micul târg provincie

24.5KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Dorintele unui libertin-Vicky Dreiling (vol.3 Seria Sinful Scoundrels]

Contele Colin Brockhurst nu are intenția să se căsătorească în acest sezon londonez… sau în vreunul din viitorul apropiat. Așadar când tatăl său îl cheamă de urgență acasă, și îi cere să renunțe la viața de libertin fără griji, Colin, evident, refuză. Pentru a-l face să se supună, părintele lui are de gând să vândă Sommerhall, conacul strămoșesc, abandonat de ani buni, care pentru Colin are o imensă valoare sentimentală. Acum tânărul conte nu are de ales decât să-și găsească o soție, și asta cât mai rapid – adică în șase săptămâni. Din nefericire, singura femeie pe care o dorește este cea pe care a dezamăgit-o crunt cu ani în urmă.
Indiferent de bârfele care circulă în înalta societate după ce a decis să rupă logodna cu un bărbat care s-a dovedit nedemn de încredere, Lady Angeline Brenham nu vrea să se mulțumească cu o căsătorie de conveniență. Așa că, după ce a respins mai mulți pețitori știe că o așteaptă o viață de fată bătrână – asta până când fermecătorul Colin reapare în viața ei cu o propunere greu de refuzat. Angeline jură să rămână cu picioarele pe pământ și cu inima neatinsă, dar îi va fi greu să ia o decizie rațională între atâtea săruturi fierbinți…
MegaUP

colectie carti romane dragoste dorintele unui dreiling (vol.3 seria sinful colin brockhurst are

27.7KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Suflet vrajit-Johanna Lindsey (vol.4 Seria Malory)

Fire sălbatică și necugetată, Amy Malory a atins vârsta măritișului și a pus ochii pe cel mai nepotrivit bărbat care ar fi putut să-i devină soț – inflexibilul și cinicul căpitan american de corabie, care, la un moment dat în trecut, aproape l-a pus în ștreang pentru piraterie pe unchiul ei James.
Warren Anderson este uluit de avansurile îndrăznețe pe care i le face fermecătoarea nepoată a acestui dușman neîmpăcat. De o sinceritate dezarmantă, Amy Malory se folosește de cele mai iscusite arme pe care le are – farmecul și umorul – pentru a-și croi drum către inima celui pe care îl dorește. Deși hotărât să nu-i cedeze, căci sufletul îi este împietrit de o iubire trădată în tinerețe, sentimentele pentru neastâmpărata englezoaică încep să-l mistuie. Iar o inimă clocotind de pasiune îl imploră să se abandoneze unei iubiri care ar putea să ațâțe focul mocnit al unei vrajbe de familie, prefăcând-o într-o flacără devastatoare.
Cât timp va putea rezista Warren seducătoarei Amy și farmecelor ei irezistibile, până ce gheața din inima lui se va topi?
MegaUP

colectie carti romane dragoste suflet lindsey (vol.4 seria și amy malory atins vârsta și

25.9KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Sezonul pasiunilor-Sarah Maclean
La saptesprezece ani, Lady Alexandra este o tanara de incapatanata, voluntara si cu limba ascutita, insusiri nu tocmai potrivite unei tinere aristocrate din Londra in perioada Regentei. Evident insa ca mama ei viseaza sa o marite cu un barbat respectabil – si evident plicticos – si isi pune toate abilitatile de ducesa in slujba acestei misiuni, gazduind unele dintre cele mai spectaculoase baluri ale sezonului. Insa intre dansuri si petreceri, Alex, alaturi de cele doua prietene ale sale, Vivi si Ella, reuseste sa se vare in ceea ce pare a fi cel mai mare bucluc din viata ei.
Ca urmare a mortii suspecte si misterioase a contelui de Blackmoor ‒ un apropiat al parintilor ei ‒, Alex se hotaraste sa-l ajute pe fiul acestuia, fermecatorul si chipesul Gavin, sa scoata adevarul la iveala. intr-o aventura presarata cu secvente de spionaj, crime si alte afaceri ilicite, cui ii mai ramane timp sa caute sotul potrivit? Dar noul sezon londonez vine cu o mare surpriza pentru Alexandra, care considera ca barbatii si dragostea nu si-ar putea gasi prea curand ‒ sau poate niciodata ‒ locul in viata ei.
Crime, tradare, baluri si zeci de pretendenti… Londra inceputului de secol XIX nu a mai fost nicicand atat de marcata de perfidie, de aventuri si de… romantism.
MegaUP

colectie carti romane dragoste sezonul macleanla ani, lady alexandra este tanara voluntara limba

40KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Pana la sfarsitul veacurilor-Danielle Steele

Bill, un tanar avocat care lucreaza pentru respectabila firma a familiei sale in New York, lasa in urma viata pentru care s-a pregatit pana atunci, pentru a deveni preot in indepartatul Wyoming. Jenny, sotia sa, stilista renumita, se hotaraste sa abandoneze lumea fascinanta a modei pentru a fi alaturi de sotul ei, caci cei doi impartasesc certitudinea ca destinele lor sunt legate pentru vesnicie.
Aproape patruzeci de ani mai tarziu, Robert, un editor independent din Manhattan care a renuntat la viata personala pentru a construi o afacere puternica, este in cautarea cartii cu care sa dea lovitura. Si o gaseste acolo unde se astepta mai putin, scrisa de o tanara Amish, in secret, noaptea, la lumina lumanarii. Barbatul se indragosteste mai intai de carte, si apoi de femeia pe care n-a intalnit-o niciodata si porneste in cautarea ei.
Cele doua relatii remarcabile aflate la decenii distanta se impletesc in moduri neasteptate si surprinzatoare, cand indragostitii se pierd si se regasesc apoi, intr-un roman despre curaj, risc, speranta… si dragostea care nu moare niciodata”.
MegaUP

colectie carti romane dragoste pana sfarsitul tanar avocat care lucreaza pentru firma familiei sale

33KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Farmecul unei relatii interzise-Vanessa Kelly:

Căpitanul Aden St. George face parte din Regimentul de Gardă al Coroanei britanice. De fapt este unul dintre cei mai buni spioni ai Angliei, însărcinat cu misiunile cele mai dificile, atât în interiorul, cât şi în afara graniţelor englezeşti. În viaţa personală, preferă să stea departe de înalta societate frivolă, dar cea mai recentă dintre sarcinile sale îl obligă să o protejeze pe neconvenţionala şi energica Lady Vivien Shaw.
S-o salveze din ghearele răpitorilor a fost partea uşoară, greul vine în momentul în care trebuie să reziste în faţa frumuseţii ei. Datoria îi cere lui Aden să nu o scape din priviri – dar nu numai ochii îi sunt atrași fără scăpare de tânăra rebelă, ci și buzele lui. Și pentru cineva care vede implicarea într-o relaţie ca pe o slăbiciune, aceasta este o nebunie pură şi delicioasă…
Deşi Vivien îi este recunoscătoare lui Aden pentru ajutorul său, are secrete pe care trebuie să le ţină ascunse. Însă, pentru că bărbatul care a pus la cale răpirea ei este încă în libertate, are nevoie de protecţia chipeșului căpitan la fel de mult cum tânjeşte după atingerea lui…
MegaUP

colectie carti romane dragoste farmecul unei relatii aden st. george face parte din regimentul

29.5KB


_______________________________________


pus acum 9 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Ramasagul-Kate Noble:


Contele de Ashby, poreclit pe bună dreptate Ned Norocosul, un bărbat egoist și înfumurat, trăiește cu convingerea că toată lumea îl adoră și că nimeni nu-l poate învinge – la jocurile de noroc sau la jocurile vieții. John Turner, un tânăr mândru, dar fără mari resurse materiale, se vede nevoit să accepte slujba de secretar al contelui, pe care îl cunoaște de pe front și cu care a rămas prieten după terminarea războiului. Rhys Gray, un doctor talentat și un om împăciuitor și practic, primește rolul de arbitru pentru rămășagul lor.
Pariul este simplu: pentru două săptămâni, Ned trebuie să facă schimb de roluri cu John Turner și să determine o doamnă de origine nobilă să se îndrăgostească de el, pentru a dovedi astfel că poate fi iubit pentru felul lui de-a fi, nu pentru statutul sau averea lui. La rândul lui, Turner este hotărât să-i arate că lucrurile nu sunt atât de simple când nu ești decât un biet secretar, urmărind totodată ca prin câștigarea pariului să-și asigure independenţa financiară.
Odată regulile stabilite, fiecare din cei doi prieteni prinși în acest pariu încearcă să-și asigure victoria. Nici unul însă nu o ia însă în calcul pe Phoebe Baker, o guvernantă sobră și banală, care va reuși să le dea peste cap toate planurile ‒ și să fure pentru totdeauna inima unuia dintre ei.
Megaup

colectie carti romane dragoste ashby, poreclit bună dreptate ned norocosul, egoist și

45.1KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Visand la tine-Lisa Kleypas


Sara Fielding îi salvează viaţa lui Derek Craven. Ea, o domnişoară foarte cuminte şi decentă din provincie, trage cu pistolul în doi bandiţi, pentru a salva viaţa unui om. Derek Craven este un bărbat fascinant, un om tenace şi foarte bogat, care trăieşte la limita legii, fiind propietarul celui mai exclusivist club de pariuri din Londra.Viaţa grea pe care a dus-o i-a împietrit inima, aşa că nu îşi permite să aibă sentimente faţă de cineva. Cînd el se poartă indiferent cu ea, Sara vrea să-i dea o lecţie : se duce la un bal mascat şi se transformă într-o strălucită seducătoare, care îl poate tulbura pînă şi pe cel mai dur bărbat cu forţa pasiunii şi cu promisiunea iubirii..
MegaUp

colectie carti romane dragoste visand tine-lisa fielding viaţa lui derek craven. ea, foarte

49.7KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
O cerere in casatorie-Vanessa Kelly:

Numai o singură femeie merită să-i afle secretele…
Sunt oameni a căror naștere provoacă un adevărat scandal. Și sunt oameni care aleg să ducă o viață scandaloasă. Griffin Steele, fiul secret al ducelui de Cumberland, face parte din ambele categorii.
Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din Londra și proprietarul unui tripou, Griffin se pregătea să-și lase afacerile și să plece într-o călătorie în Orient, când găsește la ușa lui un bebeluș abandonat și un bilet prin care este avertizat de pericolul în care se află copilul. Dominic Hunter, mentorul lui, i-o trimite în ajutor pe Justine Brightmore, pentru a se ocupa de îngrijirea micuțului.
Nepoată de viconte și totodată fiica unui spion, Justine s-a angajat să apere cu orice preț copilul abandonat, devenit o țintă din cauza unei presupuse descendențe regale. Cum s-ar putea însă apăra pe ea însăși de libertinul Griffin? Căsătoria cu el îi poate salva reputația, dar îi pune în mare pericol inima, cu atât mai mult cu cât mirele se dovedește a fi un seducător pasional.
Dacă mariajul le e impus de împrejurări, va fi de-ajuns doar pasiunea pentru a clădi împreună o relație bazată pe afecțiune… sau poate chiar pe dragoste?
MegaUP

colectie carti romane dragoste cerere femeie să-i afle oameni căror scandal. Și sunt

39.3KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Provocarea dragostei-Lorraine Heath:

Adevar sau minciuna? Dragoste sau pasiune? O casnicie de convenienta sau inceputul unei povesti de vis?

Disperarea si perspectiva saraciei il imping pe Michael Tremayne, marchizul de Falconridge, sa apeleze la o metoda foarte populara in randul aristocratilor englezi aflati la ananghie: este dispus sa isi scoata la licitatie singurul bun de valoare care i-a mai ramas – titlul sau. Si dintre cei cinci americani cu ambitii de a-si vedea fiica maritata cu un lord, James Rose se dovedeste a fi cel mai generos.

Din pacate, Kate Rose este ultima femeie pe care Michael ar fi ales-o de bunavoie ca nevasta, caci voluntara si incapatanata tanara cere de la o casnicie singurul lucru pe care Michael nu este in stare sa il ofere – o dragoste sincera si neconditionata.

Curand, marchizul constata ca proaspata lui sotie este departe de a fi supusa si ascultatoare, iar daca isi doreste mai mult decat o relatie platonica, Michael trebuie sa-i castige inima. Si desi nu s-a dat niciodata inapoi de la o provocare, nu stie sa joace dupa regulile cavalerismului si ale curtarii. Pentru el, dragostea este o notiune necunoscuta, iar pasiunea trupeasca are aceeasi valoare.

De aceea, este hotarat sa-i demonstreze lui Kate ca una poate fi usor inlocuita cu cealalta, si cea mai buna metoda este sa incerce cu rabdare si maiestrie sa o seduca. Kate nu a crezut niciodata ca ii va fi atat de greu sa reziste pacatelor cu care o tenteaza sotul ei – iar Michael nu si-a inchipuit ca va fi atat de usor sa se indragosteasca.
MegaUp

colectie carti romane dragoste provocarea sau minciuna? dragoste sau pasiune? casnicie sau inceputul

36.2KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Un dans cu un duce-Tessa Dare:



Adevărata tentaţie începe la miezul nopţii...


Un proprietar de cai chipeș și singuratic, Spencer Dumarque, al patrulea duce de Morland, este membru al exclusivistului Club al Armăsarilor, o organizație atât de selectă, încât nu are decât zece membri – deși norocul poate ajuta pe oricine să obțină această calitate. Iar Spencer este un bărbat foarte norocos, pe lângă faptul că are o obsesie pentru un cal foarte valoros, un secret întunecat și, mai nou, renumele de Ducele de la Miezul Nopții.

În fiecare noapte, își alege o parteneră pentru un vals fascinant, care face femeile să viseze. Dar nici una dintre doamne nu-i captează atenția și nimeni nu-l fascinează vreodată pe duce – până în clipa în care Lady Amelia d'Orsay își încearcă norocul.

Într-un moment de disperare, tânăra de o frumusețe ieșită din tipare îl invită pe duce la dans și, fără să-și dea seama, îi fură inima. Când Amelia îi cere să-i șteargă datoria la cărți a fratelui ei, nu își imaginează nici o clipă că jocul său inteligent va conduce spre o pasiune înflăcărată și o cerere în căsătorie neobișnuită.

Cu toate acestea, Spencer este un bărbat plin de mister, care ar putea fi implicat în uciderea șocantă a bărbatului care a fondat Clubul Armăsarilor. Oare Amelia își va risca inima în acest pariu nechibzuit sau va câștiga o iubire nemuritoare?

MegaUP

colectie carti romane dragoste dans duce-tessa începe miezul proprietar cai și spencer

40.6KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
La final apare dragostea-Mary Balogh



Numai disperarea l-ar fi putut aduce pe Duncan Pennethorne, infamul conte de Sheringford, inapoi acasa dupa spectaculosul scandal pe care l-a starnit cu cinci ani in urma. Caci dependent financiar de bunicul sau, Duncan a primit de la acesta un ultimatum: se insoara in doua saptamani sau ramane fara nici un ban. Si iata ca soarta i-o scoate in cale pe singura femeie din Londra care are tot atata nevoie ca si el sa-si gaseasca un sot.

Pusa intr-o situatie jenanta din pricina unei minciuni spuse pe negandite, Margaret Huxtable se vede nevoita sa accepte cererea in casatorie facuta de un necunoscut misterios. Dar cand descopera cine se ascunde de fapt in spatele chipului fermecator al petitorul ei, este deja prea tarziu: tocmai s-a logodit cu cel mai notoriu seducator al Londrei. Si pe masura ce pasiunea se aprinde intre ei, doi oameni care se casatoresc din motive gresite descopera ca niciodata nu este prea tarziu sa apara dragostea...
MegaUP

colectie carti romane dragoste final apare disperarea l-ar putut aduce duncan infamul conte inapoi

34.7KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Amagirea-Meredith Duran:



O femeie cu un secret tulburator... un barbat cu un trecut intunecat... o lupta pentru a-si invinge propriii demoni

Sensibila si singuratica, Olivia Holladay si-a croit drum in viata datorita inteligentei ei – precum si politicii stricte de a evita orice fel de probleme, ramanand mereu in umbra. Insa cand isi da seama ca ducele de Marwick detine documente care pot aduce lumina intr-un secret tulburator din trecutul ei, Olivia renunta la prudenta si se angajeaza in casa acestuia ca sa poata cauta informatiile atat de necesare. Insa lucrurile nu sunt atat de simple precum ar parea la prima vedere, caci ducele s-a autoizolat in propria casa dupa ce moartea sotiei adultere l-a aruncat intr-o depresie cumplita. Acum, singurul motiv pentru a trai al lui Alastair de Grey este razbunarea. Mai frumos ca Lucifer, de doua ori mai temut si de trei ori mai viclean, ducele urzeste planuri pentru a-i pedepsi pe toti cei care l-au tradat. Nimeni nu indrazneste sa nu i se supuna – in afara de noua lui angajata, care pare prea tanara, prea frumoasa, prea inteligenta si prea bine educata pentru o simpla servitoare. Uniti de evenimentele sumbre din trecut si de pasiunea devastatoare din prezent, despartiti de conveniente si de perceptii diferite, Alaistair si Olivia vor incerca sa gaseasca impreuna speranta ca dragostea poate fi mult mai mult decat o simpla amagire.
Mega

colectie carti romane dragoste duran:o femeie secret barbat trecut lupta pentru a-si invinge

26.4KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Ispita-Mary Balogh:

Lady Morgan, mezina familiei Bedwyn, este una dintre cele mai frumoase si dorite tinere din aristocratia engleza. La unul din balurile la care participa, aceasta il cunoaste pe Lordul Gervase Ashford, un personaj extrem de interesant si temut, cu reputatie de mare cuceritor. Fiind exilat pe continent de catre tatal sau, in urma unui scandal in care il implicase pe ducele de Bedwyn, fratele lui Morgan, lordul este tentat sa o seduca pe Morgan, cu scopul de a se razbuna pe acesta. Drept urmare, cei doi ajung sa imparta o noapte plina de pasiune. Curand, insa, Morgan afla care au fost adevaratele intentii ale lui Gervase si totul se transforma intr-un scandal de proportii. Relatia lor pare iremediabil distrusa. Pare numai, pentru ca Gervase s-a indragostit iremediabil de Morgan, care a reusit imposibilul: sa topeasca inima de gheata a acestuia - burlac inrait, care acum o vrea de sotie. Dar Morgan, crunt dezamagita, nici nu vrea sa mai auda de el. Cu toate ca, dragostea este o ispita careia nicio femeie nu ar trebui sa-i reziste...
[url=https://mega.nz/#!9ZcTxQpI!Owwubu8em5MzfJvWmLrJqXhgpuSeuckTuSS9syNnyZk+MegaUP[/url]

colectie carti romane dragoste morgan, mezina familiei bedwyn, este una dintre cele mai frumoase

14.2KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Mostenire cu obligatii-Julie Garwood:


Peyton Lockhart este pasionata de gastronomie. Recent intoarsa din Franta, unde a urmat cursurile unei scoli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajeaza la o celebra revista de profil. Obligata sa renunte in scurt timp la job din cauza sefului ei, care o hartuieste sexual, tanara este pe cale sa devina o victima, caci, avid de putere si de bani, acesta face totul pentru a evita un scandal. Pe neasteptate insa, Peyton reintalneste un vechi prieten, Finn, fost campion la inot, actual agent FBI, caruia ii cere ajutorul.

Lucrurile se complica si mai mult atunci cand Peyton si surorile ei mostenesc Bishop's Cove, un complex turistic de lux, situat pe malul oceanului. Conditia impusa insa - de a administra complexul timp de un an si de a obtine profit - nu este singura provocare din viata lui Peyton, care, pe nesimtite, se indragosteste de Finn. Va regasi ea siguranta pierduta si, mai ales, dragostea la care visa?
MegaUP

colectie carti romane dragoste mostenire lockhart este pasionata recent intoarsa din franta, unde

39.3KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Anotimpul pasiunii-Meredith Duran:
O vaduva indrazneata...un pretendent neasteptat...o pasiune coplesitoare...

In vartejul vietii sociale londoneze, Elizabeth Chudderley se afla in fruntea oricarei liste de invitati, fiind sufletul oricarei petreceri si frumoasa oricarui bal. Dar prietenii si admiratorii ei ar fi uimiti sa stie adevarul: cea mai vesela vaduva din Londra este si cea mai singura si se confrunta cu amenintarea saraciei. Dincolo de veselie si de zambete se ascunde o dorinta secreta – ceva sau cineva sa o faca sa simta ca traieste cu adevarat.

Crescut in mijlocul unui scandal urias, Lord Michael de Grey este convins ca dragostea este un joc din care este imposibil sa iesi castigator, iar casatoria, un pariu pierdut de la inceput – iar exemplul parintilor lui si al fratelui mai mare este mult prea edificator. Pentru el, seductia este singurul joc in care merita sa se implice. Curand insa, datoria familiala ameninta sa distruga unicul lucru care conteaza in viata lui – spitalul caruia si-a dedicat cariera de medic – si singura cale de scapare este sa accepte mariajul cu o femeie pe care fratele sau sa o aprobe.

Cand imprejurari iesite din comun i-o scot in cale pe Elizabeth, Michael se simte cuprins de o pasiune dincolo de orice ratiune si orice principiu dupa care se ghidase pana atunci. Tanara vaduva este incantatoare, spirituala si tulburator de atragatoare – si tot ceea ce fratele lui NU ar accepta. Acum, Michael si Elizabeth trebuie sa aleaga intre datorie si dragoste – si sa lupte impotriva tuturor pentru un viitor pe care nu il credeau vreodata posibil.
MegaUP

colectie carti romane dragoste anotimpul duran:o vaduva pretendent pasiune vartejul vietii sociale

43.1KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Dansul seductiei-Sabrina Jeffries, Seria Fetelor batrane Swanlea, vol.4:

Un hot priceput si fermecator poate fura chiar si o inima neinduplecata.

Este suficient de dificil pentru Lady Clara Stanbourne sa-si conduca asa cum trebuie caminul pentru reeducarea hotilor de buzunare si fara sa se confrunte cu afacerile ilicite ale unui infractor care locuieste chiar in vecinatate. Dupa toate aparentele, misteriosul capitan Morgan Pryce se ocupa cu vanzarea de lucruri furate, iar ea nu-i va permite niciodata chipesului nelegiuit sa-i readuca pe copii pe drumul gresit!

Pryce se insala foarte tare daca are impresia ca ea este un trandafir delicat si el o poate impresiona prin cuvinte pasionale sau promisiuni nerostite. Doar daca Clara ar putea sa-si tina in frau dorinta apriga pe care banditul cel fermecator o aprinde de fiecare data in ea.

Morgan isi doreste sa-i poata spune minunatei Clara adevarul: lucreaza sub acoperire pentru a prinde un raufacator notoriu. Mintea ar trebui sa-i stea la misiunea sa – nicidecum sa se intrebe cum ar fi s-o tina pe Clara in brate si sa-i guste buzele voluptuoase.

Dar acum ca ea a intrat in cel mai primejdios joc posibil, Morgan stie ca trebuie sa o apere, in ciuda faptului ca ea reprezinta un adevarat pericol pentru misiunea… si pentru inima lui!
MegaUP

colectie carti romane dragoste dansul jeffries, seria fetelor batrane swanlea, vol.4:un hot priceput

36.4KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Doamna de companie-Lorraine Heath:



O casatorie din dragoste, cu un barbat pasional... uneori un vis irealizabil poate deveni o realitate cu totul surprinzatoare

Lady Louisa Wentworth stie ca nu va face niciodata o casatorie buna – familia sa lipsita de avere nu-i da prea mari sperante sa fie dorita de un barbat bogat. Resemnandu-se cu ideea de a ajunge fata batrana, tanara frumoasa si mandra se hotaraste sa devina doamna de companie a unei mostenitoare americane, care se afla in cautarea unui sot cu titlu important in inalta societate londoneza.

Fermecatorul duce de Hawkhurst trebuie sa se insoare cu o mostenitoare instarita de dragul familiei sale. Iar tanara bogata din America, domnisoara Jenny Rose, este exact ceea ce-i trebuie. Dar insotitoarea enervanta a fetei pare hotarata sa-i tina departe unul de celalalt. Si, mai rau, Hawk se trezeste mult mai atras de ametitoarea Lady Louisa decat de tanara aflata in grija ei!

E nevoie de un subterfugiu romantic, astfel ca Hawk, cuprins de disperare, comploteaza s-o atraga pe mostenitoare intr-o situatie compromitatoare care s-o oblige sa se marite cu el. Dar cand frumoasa Louisa este cea care cade, in schimb, in capcana lui senzuala, acest joc al inimilor ia o turnura neasteptata si plina de pasiune...
MegaUP

colectie carti romane dragoste doamna heath:o casatorie din dragoste, barbat uneori vis poate deveni

32.6KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Casa de sticla-Amanda Quick:



Eugenia Swift, o femeie cu o sensibilitate aparte si o fina cunoscatoare a frumosului, urmeaza sa plece pe insula Frog Cove pentru a inventaria o importanta colectie de arta din sticla lasata de Adam Daventry muzeului pe care il conduce Insa, din cauza zvonurilor legate de moartea colectionarului, patroana muzeului insista ca Eugenia sa fie insotita de Cyrus Chandler Colfax, un detectiv particular chipes, dar ciudat, ale carui cunostinte in materie de sticla se rezuma la o sticla de bere rece.

Eugenia tine secret motivul pentru care vrea sa faca aceasta calatorie: dorinta de-a investiga disparitia bunei ei prietene Nellie Grant, ultima iubita a lui Daventry. La randul lui, Cyrus are un interes personal: sa dea de urma nepretuitei comori a colectionarului ‒ cupa Hades ‒, in speranta ca astfel va repara o nedreptate din trecut.

Desi Eugenia este o singuratica, preferand sa-si tina inima la adapost de orice aventuri romantice, cei doi sunt nevoiti sa se poarte cat mai convingator ca un cuplu, caci pe minunata insula a artistilor un ucigas pare sa pandeasca din umbre, astfel ca sansa lor este sa colaboreze in cele mai mai profunde moduri pe care si le pot imagina.
MegaUP

colectie carti romane dragoste casa swift, femeie aparte fina urmeaza plece insula frog cove pentru

45.3KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Afaceri de familie-Amanda Quick
Cady Briggs este fericita sa nu se amestece in afacerea familiei. Galeria de arta a matusii Vesta este o investitie de mare succes, dar pentru Cady stresul si responsabilitatile nu reprezinta o placere, ca de altfel nici faptul ca este frecvent comparata cu personalitatea ciudata a matusii. Cady prefera sa colaboreze ca liber-profesionist in domeniul consultantei de arta, mai ales ca astfel poate lucra cu oameni interesanti, cum ar fi enigmaticul Mack Easton. Dar Cady are un principiu – sa nu amestece afacerile cu placerile, asa ca, indiferent cat de atragator i se pare Mack, nu doreste sa lase relatia lor sa se transforme in ceva foarte serios.

Moartea subita a matusii Vesta o pune insa la carma Galeriei Chatelaine si o determina sa apeleze la ajutorul lui Mack pentru a deslusi misterului unei posibile crime. Pozand in „aproape logodnicul“ lui Cady, Mack o ajuta sa investigheze itele incurcate ale lumii comertului cu obiecte de arta si, pe parcurs, atractia pe care o simt unul fata de altul ii face sa incalce orice principii. Insa secretele pe care au inceput sa le tulbure cu investigatia lor ar putea fi mai periculoase decat isi imaginasera.
MegaUP

colectie carti romane dragoste afaceri quickcady briggs este fericita amestece afacerea familiei.

14.1KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Iubire magica-Mary Balogh

Romanul de fata, a carui actiune se petrece in Anglia, in epoca Regentei, o are ca eroina pe frumoasa si sfioasa Susanna Osbourne, profesoara la o scoala de fete.
intr-o minunata zi de august, ea il intalneste pe chipesul si fermecatorul viconte de Whitleaf, care i se pare frivol si periculos. Cu toate ca cei doi devin prieteni, Susanna isi da seama ca acest nobil indraznet este o amenintare pentru inima ei si pentru secretele pe care le pastreza cu strasnicie. in ciuda oricaror principii si precautii, ei ajung sa petreaca impreuna o dupa-amiaza romantica superba, in care dragostea lor se implineste.
Din pacate insa, societatea a asezat intre ei o prapastie de netrecut: cei doi tineri fac parte din clase sociale diferite si mai mult, o intamplare tragica din trecutul Susannei o impiedica sa fie cu Peter. Dar destinul se poate juca cu viata lor. Ce le rezerva viitorul?– aflati la finalul cartii.
MegaUP

colectie carti romane dragoste iubire balogh romanul fata, carui actiune petrece anglia, epoca

26.1KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Tributul, vol.1-2-Nora Roberts:

1.Scrisori de dragoste:
Fost copil-minune al micului ecran, Cilla McGown decide sa-si schimbe viata si sa se dedice activitatii care ii place cel mai mult – sa restaureze si sa redea farmecul unor case lasate in paragina. Iar ultimul ei proiect se afla in Virginia, la ferma si domeniul ce apartinusera odinioara bunicii ei. Actrita si cantareata, o adevarata legenda a Hollywoodului, Janet Hardy a dus o viata stralucitoare, dar a murit in mod misterios cu mai bine de trei decenii in urma din cauza unei combinatii fatale de medicamente si alcool. Lansandu-se in proiect cu toate fortele si hotarata sa nu continue traditia idilelor dezastruoase ale femeilor din familia ei, Cilla incearca sa reziste farmecului vecinului ei, Ford Sawyer, un barbat cu totul deosebit de cei cunoscuti pana atunci. In plus, realitatea de la ferma nu se dovedeste tocmai prielnica noului inceput pe care il cauta Cilla. Un teanc de scrisori nesemnate ascunse in pod indica o relatie de dragoste secreta pe care bunica ei o avusese in ultimul an al vietii – si care poate fi factorul declansator al unui lung sir de sicane si atacuri asupra Cillei. Iar daca ea si Ford nu reusesc sa descopere la timp motivul si cine se afla in spatele acestora, se poate ca si ea, la fel ca bunica ei pe vremuri, sa aiba un sfarsit tragic.
MegaUP

2.Sperante implinite:

Dupa multi ani, Cilla McGowan se intoarce in locul de bastina al familiei sale din Virginia si hotaraste sa restaureze casa bunicii, Janet Hardy, un star al Hollywoodului care, aparent, s-a sinucis inainte de a implini patruzeci de ani. Insa descoperirea unui pachet cu scrisori primite de aceasta de la un amant misterios pune sub semnul intrebarii aceasta ipoteza si declanseaza un sir de evenimente neasteptate si periculoase, caci Cilla incepe sa aiba probleme: casa este vandalizata, fostul sot este agresat violent, iar amenintarile la adresa vietii ei sunt tot mai infricosatoare.
Din fericire, il are alaturi pe cel care o face sa redescopere dragostea si increderea – Ford Sawyer, un talentat autor de romane grafice. Impreuna, cei doi incearca sa dezlege misterul scrisorilor, iar concluzia la care ajung este absolut surprinzatoare.
Tributul este o poveste plina de suspans si senzualitate despre lumea stralucitoare si inselatoare a Hollywoodului, despre tragediile dintr-un mic orasel si despre o tanara nevoita sa descalceasca secretele trecutului pentru a-si putea cladi viitorul.
MegaUp

colectie carti romane dragoste tributul, micului ecran, cilla mcgown decide sa-si schimbe viata

51KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Lordul ispitei-Lorraine Heath:

Dragostea are propriile cai sa ispiteasca o inima neincrezatoare.

Odata ca niciodata, el era Lord Tristan Easton – acum este capitanul Jack, un proprietar de corabie bogat, a carui singura iubita acaparatoare este marea. Dar toate acestea se vor schimba atunci cand Lady Anne Hayworth il angajeaza s-o duca intr-o calatorie pe taramul pericolului si al seductiei.

Anne doreste cu disperare sa-i ceara iertare logodnicului sau plecat de mult la razboi, iar pentru asta are nevoie de un capitan care sa accepte sa o duca pe acel tarm indepartat. Tristan ii accepta toate conditiile, insa cere drept plata un sarut, ceea ce ii va atrage pe amandoi intr-un vartej al tentatiei irezistibile. Ea nu a mai cunoscut vreodata o asemenea ispita si, pentru cateva saptamani, traieste cea mai intensa pasiune din viata ei, dar pentru a-si proteja inima, stie ca trebuie sa-l paraseasca pe fermecatorul capitan.

Cu toate acestea, Tristan nu poate uita cu usurinta o asemenea frumusete si, atunci cand se intalnesc din nou intr-o sala de bal din Londra, jura ca nu o va pierde a doua oara. Pasiunea fara margini ii va purta pe amandoi pe mari care nu apar pe nici o harta, dar care ar putea sa-l conduca pe lordul pierdut acasa pentru totdeauna.
MegaUP

colectie carti romane dragoste lordul heath: dragostea are propriile cai ispiteasca inima niciodata,

37.2KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Al doilea pas: Seductia-Mary Balogh, Seria Huxtable, vol.2:
Dupa o noapte de chef ocazionata de implinirea varstei de douazeci si cinci de ani, Jasper Finely, baronul de Montford, isi pune in joc reputatia de barbat fatal al Londrei pentru o femeie. Pariul facut cu prietenii lui este sa o seduca pe superba si inocenta Katherine Huxtable in maximun doua saptamani. Dar in ultima clipa, Jasper descopera ca lucrurile nu decurg conform planului, asa ca hotaraste sa puna un pariu cu sine insusi – unul pe care isi doreste cu ardoare sa-l castige.

Pentru Katherine, care deja se simte foarte atrasa de el, provocarea lui Jasper este irezistibila: el, cel mai irezistibil crai al Londrei, o sa o convinga sa se indragosteasca. Insa cand Jasper ridica brusc miza, Katherine stie ca ar trebui sa refuze sa continue acest joc periculos. Dar confruntata cu izbucnirea unui scandal si cu riscul de a ramane cu reputatia patata, ea accepta, plina de indoieli, sa ii devina sotie.

Abia acum, cand pasiunea izbucneste nestapanita, lectia de seductie poate incepe cu adevarat. Iar de data aceasta premiul cel mare este chiar inima lor...

MegaUP

colectie carti romane dragoste doilea pas: balogh, seria huxtable, vol.2:dupa noapte chef ocazionata

40KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Marturisirea-Victoria Alexander, Seria Effington,vol.7:

Poate dragostea sa supravietuiasca atunci cand totul incepe cu o minciuna?

Gemene identice, rationala Delia si frivola Cassandra Effington au reprezentat senzatia sezonului londonez atunci cand si-au facut debutul. Desi asemanarea lor fizica este izbitoare, nimeni nu se astepta ca Delia sa fie cea care da de necazuri, provocand un adevarat scandal. Caci incantatoarea Delia, odata atat de respectabila, ia o decizie impulsiva – urmata de un adevarat dezastru – care o obliga sa se retraga din societate. Pana cand, intr-o seara, adusa la disperare de viata monotona pe care este fortata sa o duca, participa la un bal dandu-se drept sora ei si se trezeste valsand in bratele misteriosului si fermecatorului viconte St. Stephens.

Delia este convinsa ca nu l-a mai intalnit niciodata pe acest barbat care ii trezeste o pasiune ravasitoare – insa, cumva, el ii pare foarte familiar. Ceea ce Delia nu stie este ca vicontele, un agent al Coroanei, se afla de ceva vreme in casa ei, deghizat in majordom, pentru a o proteja de pericolul de moarte care planeaza asupra ei.

Ce se va intampla cand Delia va descoperi adevarul despre barbatul pe care a ajuns sa il iubeasca? Si cum ii va putea marturisi cine este ea cu adevarat?
MegaUP

colectie carti romane dragoste alexander, seria dragostea atunci cand totul incepe identice,

36KB


_______________________________________


pus acum 8 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
SERIA „CLUBUL KNICKERBOCKER“-Joanna Shupe


"Baronul"

Nascut intr-una dintre cele mai respectate familii din New York, William Sloane este un baron al cailor ferate care are toti prietenii potriviti in toate locurile potrivite. Dar indiferent de cat succes are, intotdeauna isi doreste mai mult. Avandu-si locul asigurat in randul celor mai selecte grupuri ale societatii, el isi indreapta acum atentia spre o cariera politica, dorind sa candideze pentru postul de viceguvernator. Nimic nu-l poate distrage de la urmatorul sau scop – cu exceptia, poate, a unei incantatoare escroace a carei aparitie in viata lui il ia cu totul prin surprindere.

MegaUp

colectie carti romane dragoste seria „clubul shupe intr-una dintre cele mai respectate familii din

19.2KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Tentatii Periculoase - Cara Elliott

Cu mult timp in urma, Sophie Lawrance a ales prudenta in defavoarea pasiunii, respingand, de dragul familiei ei, dragostea unui tanar rebel, in ciuda durerii pe care aceasta respingere i-a lasat-o in suflet. Dar, cand o greseala din trecutul tatalui ei iese la suprafata, amenintand sa distruga tot ce are Sophie mai drag, frumoasa tanara, ajunsa intr-o situatie disperata, stie ca exista un singur barbat ale carui abilitati obscure o pot salva.

Cameron Daggett este un barbat cu multe secrete… si cu chiar mai multe pacate. Nu a uitat insa niciodata durerea pricinuita de pierderea scumpei lui Sophie. Dar acum, cand i se ofera o noua sansa de a-i cuceri inima, Cameron isi infrange furia si accepta sa o ajute pe Sophie sa salveze onoarea tatalui ei.

Impreuna, cei doi se avanta intr-o aventura periculoasa, care ii va purta spre un domeniu izolat, undeva la malul marii, unde au de infruntat un adversar viclean – dar si propriile dorinte arzatoare. Vor fi mistuiti de flacari? Sau vor dovedi ca dragostea adevarata poate invinge orice oprelisti?


MegaUp

colectie carti romane dragoste tentatii cara elliottcu mult timp urma, sophie lawrance ales prudenta

90.1KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Dragoste regasita - Linda Lael Miller


„Dragoste regasita este o poveste uimitoare despre dragostea adevarata.
O urzeala complicata, personaje pe care le indragiti, umor, emotie intensa – toate acestea, precum si finalul exuberant, va vor face sa fiti fascinati de acest roman.”

Frumosul Ian Yarbro este obligat de imprejurari sa intre intr-o casatorie aranjata cu incapatinata Jacy Tiernan. Cei doi soti vor putea sa depaseasca dusmania dintre ei, neincrederea si ura si sa se indragosteasca unul de altul, pentru toata viata?

MegaUp

colectie carti romane dragoste dragoste regasita linda lael miller „dragoste regasita este poveste

31.4KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Cum sa educi un rebel - Juliana Gray


Printesa Luisa si-a dedicat intreaga viata datoriei, pregatindu-se cu fiecare an care trecea sa devina succesoarea la tron a tatalui ei, printul Rudolf, si urmatoarea conducatoare a tinutului german Holstein-Schweinwald-Huhnhof.

Nimeni nu a invatat-o insa cum sa traiasca incognito, deghizata in secretarul personal al unui renumit crai englez.

Contele este insa omul potrivit care sa o ajute sa isi revendice tronul, insa Luisa se trezeste atrasa de angajatorul ei in moduri greu de inchipuit.

Leopold, contele de Somerton, si-a petrecut sase ani prins intr-o casnicie cu o femeie care, in toata aceasta perioada, nu a renuntat la dragostea ei pentru un alt barbat, asa ca nu are de gand sa faca din nou greseala de a se lasa prada emotiilor.

Numai ca, in vreme ce-si pune la cale planul de razbunare, soarta ii ofera sansa la ispasire si ii scoate in cale o printesa frumoasa si indrazneata, care il atrage intr-un joc riscant cu secrete, seductie si tradare. Si, desi viclenia lui este in masura sa-i salveze ei viata, nimic nu-i poate apara inima in fata pasiunii si a dragostei.



MegaUp

colectie carti romane dragoste cum educi rebel juliana luisa si-a dedicat intreaga viata datoriei,

12.5KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Cucerirea unui duce - Leonora Bell

James, scandalosul si deloc civilizatul duce de Harland, are nevoie de o sotie cu reputatia impecabila si cu o familie sus-pusa, cu care sa Incheie o Intelegere reciproc avantajoasa. Poftele trupesti sunt interzise, iar dragostea nici nu intra In discutie.Patru doamne din care sa aleaga. Trei zile la dispozitie. Ce ar putea merge prost? Lui Charlene Beckett, fiica ilegitima si nerecunoscuta a unui conte si totodata o femeie crescuta pentru a fi curtezana, tocmai i s-a oferit o suma generoasa, In masura sa schimbe pentru totdeauna In bine viata ei, a surorii si a mamei sale. Conditia este ca ea sa se dea drept sora ei vitrega, Lady Dorothea, si sa obtina cererea In casatorie din partea ducelui. Pentru asta nu trebuie dect sa Indeplineasca vreme de trei zile cteva cerinte: Sa fie o englezoaica delicata si impecabila Sa respire, sa zmbeasca si sa faca plecaciuni Imbracata cu niste rochii imposibil de strmte Sa farmece si sa seduca un afurisit de duce Sa-l tina pe sus-numitul duce departe, ct mai departe de inima ei Cnd secretele ies la iveala si pasiunea Incepe sa clocoteasca, James se vede nevoit sa hotarasca daca ultima femeie pe care s-ar cuveni s-o doreasca e cu adevarat fiinta de care are el disperata nevoie. Iar Charlene trebuie sa decida daca promisiunea unei vieti noi si cu totul diferite merita sa riste totul inclusiv propria inima



MegaUp

colectie carti romane dragoste cucerirea unui duce leonora bell james, deloc duce harland, are

50.8KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Clar de luna - Linda Lael Miller

Ramasa fara rost pe tarmul Australiei, Maggie Chamberlain si-a promis sa-si croiasca o viata noua la Sidney. Acolo il intilneste pe arogantul si bogatul Reeve Mckena, un barbat la fel de frumos si de salbatic precum tinutul in care se aflau. Desi ii captiva simturile si-i pastra inima prizoniera, Reeve nu putea fi al ei cu totul. Era obsedat de o speranta ce-o pastrase intreaga viata, sa-l gaseasca pe fratele lui James, disparut cu mai bine de doua decenii in urma. Impartit intre pasiunea pentru frumoasa lui iubita si obsesia de a-si gasi fratele, Reeve nu putea sa se dedice total iubirii, iar Maggie nu accepta decit totul sau nimic!



MegaUp

colectie carti romane dragoste clar luna linda lael miller ramasa fara rost tarmul maggie si-a

44.6KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Nu tocmai o lady - Loretta Chase


Darius Carsington este un crai chipeș și irezistibil, cu o inteligență ieșită din comun și lipsit total de inimă, un bărbat care își împarte timpul între partidele de amor cu femei de moravuri ușoare și scrierea de lucrări științifice. Crede că tinerele perfecte, favoritele înaltei societăți, sunt extrem de plictisitoare. Dar există ceva contrariant și nu chiar perfect în legătură cu Lady Charlotte Hayward. Carsington simte că, sub aparența de femeie fără cusur, se ascunde ceva mult mai interesant și incitant, iar să descopere adevărul i se pare o provocare în fața căreia nu poate rezista.

Lady Charlotte este atât de frumoasă, fermecătoare și elegantă, încât nimeni n-a băgat de seamă că a devenit de multă vreme expertă în arta de a evita capcanele căsătoriei. De timpuriu, a învățat o lecție dureroasă despre încredere... și ispită. În anii care au trecut de atunci, și-a devotat viața unei existențe „așa cum se cuvine“ – și nu are de gând să-i permită unui bărbat precum Carsington s-o ispitească să facă lucruri interzise.

Dar regulile atracției pot birui cu ușurință normele de bună creștere și pe cele morale, și câteodată chiar și cele mai cuminți tinere se lasă călăuzite de instinct, chiar dacă asta înseamnă să riște totul pentru o iubire ca în povești.




MegaUp

colectie carti romane dragoste tocmai lady loretta chase darius carsington este crai și din

62KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Intalnire periculoasa - Meredith Wild


Descoperă primul volum din seria Hacker: un program IT genial, o poveste superbă de dragoste – și multe altele…

Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învață de timpu¬riu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absol¬vire, se trezește în fața unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desființa debutul în lumea afaceri¬lor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon.
Arogant și fermecător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câștige încre¬derea și s-o facă să renunțe la prudență, chiar dacă asta înseamnă să renunțe el însuși la nevoia de a deține contro¬lul în orice situație.


MegaUp

colectie carti romane dragoste intalnire meredith wild primul volum din seria hacker: program

25.2KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Regina scandalurilor - Loretta Chase


O pereche nepotrivita ? Cu siguranta ! Olivia si Lisle stiu asta sprea bine , dar pur si simplu nu se pot indeparta unul de celalalt, oricat de mult ar incerca . Dupa cea supravietuit pericolelor din Egipt, Peregrine Dalmay, conte de Lisle , revine la Londra  ca sa infrunte cea mai mare amenintare la adresa linistii lui sufletesti : pe proprii parinti ... si pe domnisoara olivia Wingate-Carsington.

Descendenta a unei faimoase familii de aristocrati escroci , frumoasa roscata are puterea de a-i rapi ratiunea di talentul de a-l atrage in tot felul de aventui naucitoare.

In ciuda comportamentului ei scandalos , Olivia este preferata inaltei societati si este constienta , spre disperarea ei, ca viitorul ii rezerva o viata linistita  si supusa, cu un sot perfect de cuviincios. ASa ca, atunci cand Lisle este fortat de parintii lui sa se ocupe de o mostenire de familie, Olivia vede asta ca sansa perfecta pentru o ultima aventura -chias si alaturi de singurul barbat pe care nu a reusit niciodata sa il joace pe degete.

Prin urmare  ce doi se trezesc in peisajul mohorat al Scotiei , intr-un castel bantuit de fantome , vandalizat de talhari si pastratorul unui secret socant . Dar probabil ca pericolul cel mai mare mocneste in inimile lor incapatante.. care sunt gata sa recunosca adevarata dragoste.



MegaUp

colectie carti romane dragoste regina loretta chase pereche siguranta olivia lisle stiu asta sprea

80.8KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
O saptamana cu o printesa - Vanessa Kelly


Numele Liei Kincaid este sinonim cu scandalul, fiind urmasa unor femei cunoscute drept „faimoasele Kincaid“. Mama ei a fost odinioara o cunoscuta curtezana, iar Lia a fost crescuta de bunica ei, amanta raposatului marchiz de Lendale. Numai ca moartea acestuia le-a lasat fara nici un mijloc de subzistenta, iar acum sunt intr-o situatie aproape imposibila. Trecutul familiei o impiedica pe Lia sa spere ca poate incheia o casatorie respectabila, si singura optiune este sa calce pe urmele mamei si bunicii ei. Iar noul marchiz, prietenul ei din copilarie, Jack Easton, ar putea deveni un protector foarte dezirabil… daca nu ar fi atat de onorabil incat sa refuze ingrozit aceasta propunere. Jack se trezeste impovarat cu un titlu pe care nu si l-a dorit niciodata si cu un domeniu aflat intr-o situatie financiara dezastruoasa. Acum datoria il obliga sa-si gaseasca o sotie bogata ca sa salveze situatia. Iar lucrurile devin si mai complicate cand Lia ii face o alta propunere revoltatoare: ii cere sa o ajute sa conceapa niste teste prin care sa-si gaseasca protectorul perfect – teste care implica flirturi, saruturi si alte activitati foarte placute. Si care, in cateva saptamani, pot transforma prietenia lor in cel mai mare scandal din inalta societate, declansand o pasiune pe care nici o datorie nu o poate impiedica…


MegaUp

colectie carti romane dragoste saptamana printesa vanessa liei kincaid este sinonim scandalul, fiind

83.9KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Spune-mi ca ma iubesti-Johanna Lindsey:

O reputatie nepatata sau dragostea adevarata? Alegerea nu a fost niciodata mai dificila.



Ramasa fara nici un venit – alaturi de familia sa care este pe cale sa-si piarda caminul din pricina datoriilor – si intr-o stare de disperare crunta, Kelsey Langton isi da seama ca doar lasandu-se vanduta la o licitatie poate salva viitorul surorii sale. Astfel, nobila mandra si deznadajduita intra in renumita Casa a lui Eros, resemnandu-se sa devina jucaria favorita a unui lord instarit si sa fie la dispozitia lui cat timp acesta avea s-o doreasca – iar Lord Derek Malory este barbatul care ofera suma cea mai mare pentru a deveni unicul proprietar al farmecelor lui Kelsey.

Un crai chipes si un renumit burlac convins, Derek o atrage in curand pe senzuala si inocenta fecioara intr-o lume de placeri nebanuite si de rivalitati primejdioase. Si, fara ca vreunul din ei sa-si fi propus, gratia, inteligenta si frumusetea ei il ispitesc pe noul „stapan” sa renunte la viata de huzur si pierzanie si sa parieze tot ce are pe dragostea adevarata. Dar Kelsey stie ca nu trebuie sa dezvaluie niciodata secretul provenientei sale aristocratice, caci scandalul in care ar fi tarata familia ei ar fi inimaginabil – si acest lucru este exact ceea ce ea si-a dorit sa evite cu orice pret. Insa Kelsey stie ca o asemenea dragoste nu apare decat o data in viata...



MegaUp

colectie carti romane dragoste spune-mi lindsey:o reputatie nepatata sau dragostea adevarata?

34.7KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Indrumar pentru iubire - Victoria Alexander

Este într-adevăr prea mult pentru un bărbat obișnuit cu o viață de petreceri să se poarte ca un contabil scorțos doar pentru a moșteni averea pe care o merită. Dar Derek Saunders este nevoit să facă asta atunci când unchiul său, contele de Danby, îl amenință că îi taie toate fondurile dacă nu începe să se ocupe de treburile domeniului.

Derek își descoperă astfel talentul pentru afaceri, dar și faptul că mătușa lui preferată a înființat, împreună cu niște prietene, Societatea Doamnelor Călătoare – o afacere nesăbuită și posibil frauduloasă. Iar când una dintre membre dispare fără urmă, ce poate face Derek decât să accepte provocarea de a o găsi?

Prin urmare, ajunge să o însoțească pe cea mai enervantă femeie din lume în cel mai romantic oraș din lume, ca să o ajute să își găsească ruda pierdută.
India Prendergast încearcă să dea de urma verișoarei ei pornite într-o călătorie organizată de Societatea Doamnelor Călătoare

. Esa este convinsă că organizația jecmănește femeile credule și că nu poate avea nici un pic de încredere într-un bărbat cu o reputație atât de scandaloasă ca Derek Saunders. Dar în timp ce se luptă să nu se lase vrăjită de zâmbetu lui păcătos și de farmecul Parisului, în loc să găsească o călătoare pierdută, India ar putea să-și piardă nu doar bagajul, ci și capul, și inima.


MegaUp

colectie carti romane dragoste indrumar pentru iubire victoria prea mult pentru petreceri să

88.4KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
yourlastsong
Moderator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 745
Magnatul - Joanne Shupe


SERIA „CLUBUL KNICKERBOCKER“

În Epoca sa de Aur, New Yorkul este în plin avânt, sub dominația unor oameni ale căror averi și putere sunt greu de imaginat. Membrii Clubului Knickerbocker știu asta mai bine decât oricine. Dar pentru un milionar anume, surpriza neașteptată va veni din partea propriei inimi… Născut în mahalaua Five Points, Emmett Cavanaugh își croiește cu ambiție drumul până în vârful unui imperiu al oțelului și duce o viață opulentă într-un conac de pe Fifth Avenue.

Oricum, ascensiunea sa socială nu l-a făcut să aprecieze și femeile din noua lume în care a ajuns. Le disprețuiește pe doamnele din înalta societate a orașului pentru superficialitatea lor – însă o tânără cu sânge albastru, rebelă și frumoasă, ar putea să-i schimbe radical părerile. Mintea lui Elizabeth Sloane are alte preocupări decât ultimele bârfe de salon, într-o epocă în care reputația, statutul și averea sunt considerate măsura succesului, iar aspirațiile de a avea o carieră, inacceptabile. Lizzie poate juca la bursă cu aceeași pricepere precum cei mai buni brokeri din New York – însă are nevoie de un bărbat pentru a-și putea folosi abilitățile.

Când tânăra îl roagă să o sprijine și apoi să împartă profitul, Emmett acceptă, chiar dacă fără prea multă tragere de inimă. Dar dragostea și afacerile nu fac casă bună și, pe măsură ce parteneriatul lor începe să se fisureze, cei doi vor descoperi o pasiune mai profundă decât fervoarea jocului la bursă.



MegaUp

colectie carti romane dragoste magnatul joanne shupe seria „clubul epoca aur, new yorkul este plin

73.4KB


_______________________________________


pus acum 6 ani
   
Pagini: 1 ... 2 3 4 5  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022