NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
NewFile Music Romania / @ Bancuri & Texte si/sau Fraze Comice / Perle / D'ale clientilor : Moderat de funkyrecords, roadrunner, yourlastsong
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lossless
Eu

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9074
1."am connex go si vreau sa stiu si eu cat impozit mai am "

2. am si eu un philips fritz

3. "Am si eu o intrebare, am auzit ca de ziua de nastere ne trimiteti niste dolari credit, asa este?"

4. -am primit un mesaj care zice sa sun la 333 sau 334 -da,inseamna ca aveti un mesaj vocal prin sistemul Connex Vox -Cum Connex Vox,ca eu sunt pe Connex Go ...!

5. "Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata??

6. ... cu cine am placerea sa stau de vorba? - aaa, iiii, aaaaa sunt sotul sotiei mele!....

7. ..."dau sa formez ,se aude pic-pic, pic-pic iar receptorul cade de pe ecran si-mi apare din nou RO CONNEX..." -Buna ziua , Connex sunt A.H. cu ce va pot ajuta? -A, draguta ca de obicei...auziti benefeciem si noi de ceva supliment cu ocazia ECLIPSEI asteia, ca la campionatul mondial parca ne-ati dat ceva ...

8. Sunt pe cale sa ma sinucid... -...de ce?! -N-ai sa afli niciodata prietene!...

9. 'As vrea sa-mi pun bariera pe telefon!' ???? ...clientul ar fi vrut sa ii bar-ez cartela!

10. 'am su eu un chips connex go!' -se referea la cartela sim!

11. sunt Nokia 2110. Puteti sa-mi spuneti cati mai am pe computer?

12. - Imi descrieti aparatul dvs ? - Este ca o placinta mare , cu ochelari si 2 antene....tastele sunt albe, dar pe ele scrie cu negru...

13. Spuneti va rog colegilor dvs. ca un baiat de la 250 km -din Horezu, are semnal max. pe. tel- si ca acum sunt un om fericit....mi-am pupat si tel. , i-am spus ca il iubesc !!! Am sa sun si la dep. de Marketing si am sa-i rog, sa-mi vopseasca camionul cu mult verde si albastru - CONNEX. Asa le demonstrati inca o data la nemernicii cu 094 cat de buni sunteti.

14.Spuneti-mi, am auzit ca in timpul eclipsei se intuneca.D-voastra ce tarife o sa practicati:de zi sau noapte!!!!!!!!???????

15. "Am luat un pachet Connex Go si am primit ochelarii de eclipsa.Cum sunt o persoana prudenta am facut un test si ...ce credeti? Am constatat ca soarele se vede "imprastiat"prin ochelarii primiti de la voi,ca si cum ai arunca cu o rosie pe un perete... Ce ma sfatuiti sa-i port sau nu..."

16. -Domnule ! Mi-a aparut o eclipsa pe ecran si pe urma mi-a disparut tot creditul. -Ce va aparut pe ecran?(credeam ca nu am auzit bine) -O eclipsa Domnule care mi-a luat toti dolarii!

17. -Credeti ca este o problema de retea?Dintr-o data mi-a scazut frecventa radio,deci toate casutele de pe telefon mi s-au golit,iar apoi mi-a aparut pe telefon "Cautare...",adica ma cauta cineva.Cine credeti ca m-a cautat?

18. 'Alo? Alo? *222 Deranjamentele?'

19. 'Vreau si eu sa intru in programul Roaming!!!'

20. " Sunt o incepatoare de-a dumneavoastra si am intrat in el sa vad ce se intampla..." Sper ca era vorba de tel. Nu am apucat sa ma conving pt ca apelul s-a intrerupt...

21. Buna seara vreau si eu sa bag o cartela Connex intr-un telefon de 12!

22. Buna ziua domnisoara....am si eu un Nokia 6110 si ma interesa daca pot sa-l folosesc pe post de telecomanda la masina, sa deschid usile????

23. sunt si io un abonament de-al dvs...aaa ma scuzati un abonat

24. ...tastati # - Care este # ... aha semnul de inchisoare! si tot acelasi ... eu ma culc cu telefonul !

25. nu va suparati a fost bunica pe la mine, si ea e mai batrana si mi-a rupt cartela sim...in 3(trei) bucati.

26. un domn client :"am un alcatel cu fatada albastra..." ' o doamna :"am trimis si eu cartolina cu datele personale.."

27. ce parere aveti s-ar potrivi un sacou rosu cu o cravata neagra cu dungi galbene?

28. Vroia codul PUK :"S-a Blocat cartea. Scrie carte blocata". In sfarsit, am introdus codul puk: - S-a deblocat, da?, il intreb -Da, dar acum imi spune sa introduc codul de zavorare al clavierului

29. Suna cineva (o doamna) si-mi spune: "Va rog D-le sa trimiteti imediat pe cineva aici deoarece vecinul de deasupra care are telefon la Dvs. (connex) implanteaza unde electromagnetice. Este turbulent, bea si este nebun. Chiar si in masina si-a implantat aceste unde ".

30. va mai pot ajuta cu altceva? nu da' o sa ma gandesc la niste intrebari mai grele si revin io...

31. clientul: Am si eu nevoie de codul PUK pentru ca mi s-a blocat cartela. eu: Imi puteti spune, va rog, ce mesaj va apare pe ecranul telefonului... clientul:Hi! Have a nice and lucky day!!

32. sotia unui arab suna in CS pt bonus. Spune datele, la care arabul o intreaba: "Dar cine intreaba toate astea?" "Taci din gura, e de la Connex, pt aia 9! Off, prost mai esti!..."

33. pot sa incarc o cartela de 12 pe 3 telefoane? Cate 4 la fiecare telefon?

34. el: Fiti amabil, cum pot afla nr de telefon al cartelei de pe care va sun? eu:Cand ati cumparat-o nu vi s-a spus numarul? el: Pai...sa fiu sincer, o am de la un baiat care a furat-o de la cineva si... eu am furat-o de la el !

35.'Sunt o trufanda a retelei dvs...' Clientul se referea la faptul ca este un nou abonat

36. Buna ziua, sunt dl. Teodorescu, si sunt un neintelectual in materie de telefoane mobile....

37. Buna seara domnule! Care este domnule codul meu fox?

38. - Buna ziua, doresc sa-mi anulez Connex Vox-ul ... - Dar de ce doriti sa il anulati ? - Pt. ca am casuta postala , ce mei imi trebuie Connex Vox !!??

39. "Vreau sa stiu si eu ce steluta are departamentul de plati"(?!)

40. .... diez domnu'.. stiti care e?...... pai patratelul acela de sub 9 -Ah! (luminat subit) ala cu 2 linii orizontale si 2 VERTICULARE , da da, va multumesc foarte mult ca tare ma chinuia ca nu stiam care e !?:


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022