NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
NewFile Music Romania / @ Suport Useri / Forum (Informatii Utile) / Depanari / Ce inseamna CDDA ? Moderat de funkyrecords, roadrunner
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lossless
Eu

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9074



CDDA = Compact Disc Digital Audio

Este formatul audio standard pentru cd-urile cu muzica !

-Pentru a verifica cd-ul inainte de extragere (sa nu cumva sa il extragi FLAC, si dupa cand verifici melodiile cu Audiochecker, sa iti spuna ca sunt MPEG) folositi programul acesta : Tau Analyzer v1.2

Retine : Daca la finalul fiecarei melodii, rezultatul este CDDA, atunci poti extrage in format FLAC, cd-ul.

-Pentru a verifica melodiile, abia dupa extragere (se poate sa gasiti un album in format FLAC si vreti sa fiti sigur ca este asa) folositi programul Audiochecker !

Daca rezultatul iese CDDA, e de bine. Daca rezultatul iese MPEG, atunci nu e prea bine, dar sunt si situatii cand 2-3 melodii sunt MPEG iar restul Cdda . In acest caz se merita sa extragem CD-ul in format Flac.

Iar chestia cu 100% sau 99% sau 80% este media tuturor melodiilor extrase de pe cd. Ca la scoala, se aduna si se face o medie % .

P.S - Daca toate melodiile de pe un cd anume sunt in format MPEG, atunci cel mai corect este sa tragem melodiile in FORMAT MP3 320 KBPS !



Retine : Daca la finalul fiecarei melodii, rezultatul este CDDA (fie 100%/per melodie, 97%/per melodie s.m.d) atunci intradevar melodia/melodiile sunt CDDA.


DESCARCA Audiochecker -

DESCARCA Tau Analyzer v1.2 -


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022