NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
NewFile Music Romania / @ Bancuri & Texte si/sau Fraze Comice / Perle / Dragii mei Parinti,... Moderat de funkyrecords, roadrunner, yourlastsong
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lossless
Eu

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9074
Dragii mei Parinti,

    Sunt deja de 3 luni la Facultate si inca nu v-am scris. Imi pare  nespus de rau, insa va promit ca ma revansez de data asta. Insa inca inaite de a continua sa cititi scrisoarea v-as ruga sa  ocupati loc. In nici intr-un caz sa nu continuati sa cititi scrisoarea stand  in picioare!
    Arsurile mi s-au vindecat aproape complet si am scapat incet si de  starea de soc care mi-a provocat-o faptul ca a trebuit sa sar de la  etajul  4. Am stat in spital doar 2 saptamani, vad deja destul de bine, si voma aia groaznica imi  apare doar saptamanal.
    Deorece incendiul a fost provocat de mine trebuie sa  platim  ca despagubiri 30 de milioane de lei facultatii, doar toate astea sunt fleacuri, avand in vedere ca am ramas in viata.
    Norocul meu a fost ca barbatul din blocul de vis-a-vis a vazut ce s-a intamplat si a chemat salvarea si pompierii. El a  fost cel care m-a vizitat dupa aia la spital si dat fiind faptul  ca nu aveam unde sa mai stau (camera mea s-a facut scrum)  a fost atat de amabil sa-mi ofere sa stau cu el. Are o garsoniera cu o singura camera, insa ne intelegem foarte bine.
El e de doua ori mai in varsta ca mine, insa ne iubim extrem de  mult si vrem sa ne casatorim! Inca nu ne-am hotarat cand,  dar vrem sa facem nunta inainte sa fie prea evident faptul ca sunt gravida.E adevarat, dragii mei parinti, voi fi mama in curand!
    Stiu ca abia asteptati sa fiti bunici si sunt sigura ca veti iubi  bebelusii (deorece vor fi tripleti) la fel de mult cum m-ati iubit pe  mine  cat am fost mica.
    Singurul lucru care ne intarzie nunta e o infectie care il afecteaza  momentan  pe iubitul meu. Din cauza asta suntem din nou la spital fiindca  evident ca m-am infectat si eu, dar deja ne simtim  mult mai bine datorita antibioticelor care le primim amandoi  intravenos. Medicii numesc boala asta sifilis sau ceva de genul asta...
    Stiu ca il veti primi pe sotul meu cu bratele deschise si va  deveni in scurt timp un adevarat membru al familiei. E un om foarte de treaba si cu toate ca nu a terminat 8 clase e  foarte ambitios! Evident are alta religie ca a noastra, dar stiu ca sunteti toleranti si nu va va deranja astfel nici  faptul ca pielea lui are o culoare putin mai inchisa decat  a noastra. Probabil ca va veti intelege foarte bine si asta nu in  ultimul rand si datorita faptului ca are in mare o  varsta apropiata de a voastra, mai ales ca vrem sa ne mutam acasa (garsonierea lui e cam mica pentu trei copii). Si parintii lui sunt niste oameni foarte cumsecade, tatal lui e  chiar unul dintre cei mai renumiti traficanti africani!
    Acum ca v-am povestit despre toate, a sosit momentul sa va recunosc  ca nu mi-a ars locuinta asa ca nu am nimic,  nu am fost in spital nici macar o zi, n-am sifilis si nu am nici  vreun logodnic negru. Adevarul e ca m-au picat la chimie organica si la mate, si am luat  un 6 la masini si actionari, si am vrut doar sa va  constientizez asupra faptului ca exista pe lumea asta chestii mult  mai nasoale decat asta.

Va pup dulce,
    A voastra fata, Maricika


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022