NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
NewFile Music Romania / @ Tutoriale utile pe intelesul tuturor / Cum cureti rapid masina de spalat rufe ! Moderat de funkyrecords, roadrunner
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lossless
Eu

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9074


Maşina de spălat acumulează, după cāteva utilizări, o serie de depuneri şi este posibil ca hainele să nu mai aibă mirosul acela de proaspăt la finalul programului de spălare, ci să aibă mirosuri neplăcute. Ca să ai mereu haine imaculate trebuie ca, din cānd īn cānd, să cureţi şi interiorul maşinii de spălat. Cum faci asta?

1. Īncepe din exterior: şterge butoanele de la maşina de spălat, rezervorul pentru detergent şi mānerul uşii cu o cārpă īmbibată īn apă cu oţet.

2. Porneşte maşina de spălat la cel mai lung program şi cea mai īnaltă temperatură.

3. Īn recipientul de detergent sau direct īn tambur adaugă un litru de oţet sau acid citric (dizolvat anterior). Opţional poţi să adaugi şi bicarbonat.

4. Dă drumul programului de spălare şi lasă-l să-şi facă tura. Cānd a terminat deschide uşa maşinii, las-o aşa cāteva minute apoi mai porneşte o dată programul de clătire.

5. Mai rămāne să cureţi bine filtrul, la fel cum ai făcut-o cu butoanele şi treaba e gata.

Dacă te īngrijorezi că hainele tale vor mirosi a oţet nu e cazul să-ţi baţi capul. Maşina clăteşte destul de bine, iar la acea temperatură şi mirosul va dispărea. Obişnuieşte-te să laşi uşa de la maşina de spălat deschisă īntre două spălări.


cum cureti rapid masina spalat rufe după cāteva serie depuneri şi este posibil hainele Eu

19.6KB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022