NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Cristina02
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
NewFile Music Romania / @ Suport Useri / Forum (Informatii Utile) / Depanari / Cei de la SAMSUNG vor lansa in primavara lu' 2017 Samsung S8! Moderat de funkyrecords, roadrunner
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lossless
Eu

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9074



Specificațiile Samsung Galaxy S8 ar putea fi următoarele: Samsung Galaxy S8 ar trebui să fie construit īn jurul unui panou 4K cu o diagonală de 5,2 inci. Acesta ar putea fi primul telefon cu 6GB RAM al Samsung. Partea de captură este vitală pentru un smartphone de top īn această perioadă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație īntre o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri. Spațiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4200 mAh

Samsung Galaxy S8 vine cu ecran curbat și rezoluție UHD

Cameră dublă și iris scanner pentru Galaxy S8

Noul Galaxy S8 va fi livrat, cu siguranță, cu sistemul de operare Android 7.0, cunoscut și sub numele de Nougat. Samsung ar putea introduce și portul USB Type-C pentru S8, avānd īn vedere că Note 7 este deja dotat cu acesta.

Elemente precum rezistența la apă și scanner-ul de amprentă vor fi, cel mai probabil, prezente și pe noul model de Samsung Galaxy S8, avānd īn vedere că au avut succes pe modelele anterioare.

Cānd vine vorba de spațiul de stocare, se pare că Samsung va oferi variante de 64GB și de 128GB pentru Galaxy S8, iar utilizatorii vor putea folosi și un card de memorie micro SD de pānă la 256GB.

Un alt zvon vorbește despre renunțarea la mufa jack. Modelul Samsung Galaxy S8 ar putea oferi conținutul audio īn căști prin intermediul portului USB-C.

S8 ar trebui să fie dezvăluit īn cadrul Mobile World Congress, ce va avea loc īntre 27 februarie și 2 martie.

cei samsung vor lansa primavara lu' 2017 samsung s8! samsung galaxy putea samsung galaxy trebui Eu

25.3KB


pus acum 7 ani
   
radio_plaja
GoldUser

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 501
ce tare cu ecran tactil i pe oled ce tare

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022