NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Lista Forumurilor Pe Tematici
NewFile Music Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NEWFILE MUSIC ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Georgiana69 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 47 ani
NewFile Music Romania / @ Suport Useri / Forum (Informatii Utile) / Depanari / Western Digital ar putea cumpăra divizia de memorie a Toshiba Moderat de funkyrecords, roadrunner
Autor
Mesaj Pagini: 1
Lossless
Eu

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 9074
Ani de zile, Western Digital era un nume asociat cu HDD-uri și īn mare parte doar atāt. Dar īn ultima vreme, văzānd īn ce direcție se īndreaptă piața, compania a făcut un efort de a se extinde și īn domeniul SSD-urilor inițial prin achiziția producătorului SanDisk, iar acum pare să fi pus ochii pe Toshiba.

Ce e drept, nu este tocmai Western Digital, ci grupul de companii din care Western Digital face parte, dar probabil interesul principal īn tehnologia celor de la Toshiba este la producătorul de soluții de stocare, nu la o firmă de investiții.

Suma pentru care componenta de produs unități de memorie a Toshiba ar urma să fie vāndută este de 17.4 miliarde de dolari. Mai puțin decāt a dat Western Digital pe SanDisk acum cāțiva ani, ce a costat īn jur de 19 miliarde de dolari. Motivul pentru care Toshiba ar dori să scape de această divizie a sa ar fi o īncercare de-ași acoperi pierderile pe care le tot au afacerile sale din SUA.

Nu va fi o achiziție completă, din motive ce țin de politică fiscală și interese, mai multe companii dorind să capete o parte din controlul asupra acestei divizii, inclusiv din Japonia. Toshiba īn sine ar urma să păstreze o valoare estimată asupra componentei de memorie de 900 de milioane de dolari.

Mai multe informații despre această posibilă achiziție ar trebui să īși facă apariția īn viitorul apropiat.

sursa:zona it

western digital putea divizia memorie toshiba ani zile, western digital era nume asociat hdd-uri Eu

27.1KB


pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la

NewFile Music 2012-2022