1. Intro 2. Bagabonții 3. Banii nu aduc fericirea 4. Mānadoua 5. La nemți 6. A vorbi e ușor 7. Cenzurat 8. Prieteni 9. Am tot și nimic 10. Trage cineva mișc 11. Barbut 12. Suta 13. Superi sclavi
Mentiune: Rip-ul nu-mi aparține, iar "Intro-ul" este mp3 @ 128 kbps, restul pieselor sunt FLAC, convertite din WMA 320 kbps, lipsește "Outro-ul". Deci ar fi in realitate, cam MP3 320kbps, din punct de vedere al calitătii sunetului.
Din pacate intro-ul si piesa "Prieteni" sunt in format mp3 si inceputul piesei "Am tot si nimic" lipseste. Are cineva piesa intreaga ? Multumesc anticipat.
Din pacate intro-ul si piesa "Prieteni" sunt in format mp3 si inceputul piesei "Am tot si nimic" lipseste. Are cineva piesa intreaga ? Multumesc anticipat.
Deci repet, daca are cineva caseta sigilata si este dispus (si se pricepe) sa toate traga piesele complete pe PC in format wav, sa le posteze aici. Ar fi de apreciat. Pt ca nu se gaseste nicaieri.
Pacat ca cei de la Parazitii nu au pastrat master-urile sau nu vor sa le posteze... ca vad ca nimeni nu se ocupa cu digitalizarea primelor 3 albume.
Da frate,Și eu m-am intrebat de multe Ori de ce nu vor sa posteze pe canalul lor primele 3 albume
E posibil sa nu aiba drepturile de autor? Stiu ca si cei de la Mafia abia recent au cazut la un acord cu cei care aveau drepturile asupra primelor lor albume si au reusit sa le posteze pe YouTube. Salut!