NewFile Music Romania
Muzica buna se gaseste doar aici, pe NewFile Music Romania !
Nou pe simpatie:andreea_bianca24 Femeie 24 ani Mures cauta Barbat 24 - 58 ani
NewFile Music Romania Reguli Inregistrare Login Poze Nu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
Dany-L ..::Music Enthusiast::..
Postari: 562
Giulia - 2008 - Primul Pas 1 Te-am Ales 2 Armele Jos 3 Karolina 4 Shot That... 5 Superstitios 6 Primul Pas 7 Ce Frumoasa E Iubirea 8 Liber La Tot 9 Nu Mai Vreau Singuratate 10 Prima Noapte 11 Te-am Ales (Rmx DJ David) 12 Te-am Ales (Rmx - Guru) 13 Te-am Ales (Rmx - Treitl Hammond & Fr3cky) Fara videoclipurihttps://mega.nz/folder/2l8wgAJQ#D1Stv9TpqjOo6ufqrJr7ag Giulia - 2008 - Primul Pas – poza de Dany-L, in @ Muzica/Albume in format Lossless [FLAC]-[ROMANEASCA] · 45.3KB
Dj CX ..::Music Fan::..
Postari: 462
THX!
alingoga ..::Sound Master::..
Postari: 4538
Link nou, te rog...
alingoga ..::Sound Master::..
Postari: 4538
Link-ul e valabil ! Ai tu o problema cu pc-ul tau !
radwkw31 ..::Track Collector::..
Postari: 99
hm, intr-adevar in incognito merge. mersi si scuze
Se poate reposta?nu merge linkul Multumesc.
multumesc frumos ! toate cele bune !
Ionel87 ..::Music Lover::..
Postari: 1423
bitdefender il blocheaza si nu il pot trage,deci e clar,e infectat...restul merg fara probleme
Nilatac82 a scris: bitdefender il blocheaza si nu il pot trage,deci e clar,e infectat...restul merg fara probleme
Bitdender blocheaza formate de tip zip/rar, continutul de pe forum e verificat, deci nu exista risc de infectare cu virusi informatici / adware! _______________________________________ 5TB Music DATA Tech DEV / Music / Crypto Contact: DM
si totusi,acesta e singurul blocat complet de bitdefender,deci undeva e o problema.
Nilatac82 a scris: si totusi,acesta e singurul blocat complet de bitdefender,deci undeva e o problema.
Albumul nearhivat: https://workupload.com/archive/8ECBQTeUtF _______________________________________ 5TB Music DATA Tech DEV / Music / Crypto Contact: DM
Multumesc frumos,acesta a mers fara probleme.
pus acum 3 luni #17
se poate un link nou ? mersi